Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Ahojte, aj ja by som sa rada vyjadrila k tomu FB. Mne tiez ovela viac (a velmi) vyhovuje toto forum na Zdravi. Na FB nie som, a ani nebudem. (Sorry, vsetkym FB fanusikom.) Tiez ked som sem zacala chodit, som si precitala kopec stran dozadu, aby som bola "v obraze". A teraz, ak aj neprispievam, tak citam kazdy den! :-))) ...A ked raz pojdem na opku, tak uz viem (takmer) presne co chcem a ze vobec na co sa mam pytat, co ocakavat atd. :-)

barbora10

katka

s tym FB sme to uz raz skusali,ale pravdupovediac vsetky sme sa neskor vratili k nasmu staremu,dobremu foru.mnohe sme uz nan zvyknute,mame prehlad o vsetkom,pozname svoje nicky,pribehy,takze ja by som to nemenila a nekazila FB.a taktiez nie kazda chodi na FB,alebo ma v plane tam zacat chodit.mne napriklad princip tohto fora vyhovuje a taktiez co sa tyka nasej galerie.koli komunikacii to je urcite lepsie riesenie ako FB.ja ked som sem zavitala prvykrat,tak mi vobec nerobilo problem precitat aj 100 stran dozadu,nech som ako tak v obraze a robia to tak aj mnohe nove clenky.podla mna ma toto forum take svoje caro a preto sem mnohe tak radi chodime.ako pisem,FB sme uz skusali a stalo to za prd.

katka33

No ja mam na mysli presne napr. taky dotaz ako bartinka...chce vediet nase ohlasy na doktorov, aby sme jej poradili za ktorymi sa opalti ist a ktorych vyskusat podla nasich osobnych skusenosti. Toto forum je fajn, len dostat sa konkretne k ohlasom na doktorov je spatne studovat 200 stran tohoto fora.A ak jej ideme teraz odpoved, zase by to bolo v rychlosti par mien...alebo teda zase rozpisovanie nasich skusenosti, ktore sme tu uz popisali pred tym.To je to co myslim ze na Fb by to bolo omnoho prehladnejsie,boli by tam konkretne temy napr. Doktor XY...a k nemu vsetky nase ohlasy na neho,alebo napr. problem s odpuchanim po opke... a nase vyjadrenia ake sme mali my s tum skusenosti. Takto sa tu vraciame dookola niekedy k teme ktora uz bola popisana, len sa tym dievcatam neche spatne ist to hladat a citat. Ja osobne poznam Fb nie preto aby som si tam zverejnovala svoje fotky alebo fotky svojich deti...to niektory ludia ponali spatne. Je vela firiem, spolocnosti,organizacii ktore to pouzivaju, ja napr. som na Fb v organizacii na pomoc tyranym zvieratam a uz ani neviem kolko tisic zvieratiek sme pomohli zachranit vdaka Fb a ich clenom...je to celoplosne a prehladne, taktiez tam zverejnis problem a vyjadri sa ti k tomu tisic ludi, kdezto tu sa ti postasti len s par, ktore si prave precitaju prvu stranku...akonahle sa dalsimi prispevkami dostanes na dalsiu stranku, uz malokto sa k tomu spatne vratia niektore otazky ostavaju bez odpovede, pripadne sa na ne zabudne v dave novych prispevkov, alebo komunikaciou medzi jednotlivymi dievcatami. No je len moj nazor...ja som vdacna vsetkym co tu pisete a co sa tu mozem docitat...len som myslela ze by sme si mohli pomoc este viac.

maria1113

korki, radšej by som niekoľkokrát podstúpila takúto opku, ako vyvolávaný pôrod.
Adnavcosti, nie ja bolesti nemám, celkovo som nemala ani po opke nejaké veľké bolesti, len ráno pri vstávaní cítim tlak v prsiach, prirovnávam to k tomu, akoby sa nalievali mliekom.

Luxury

bartinka - na ten emailik nizsie uvedeny /dnes som sa na to pytala/ treba poslat svoju foto prsiek bud pred zvacsenim alebo ked si po, tak po...potom dostanes pristup... snad som to dobre pochopila:)

bartinka

baby chcem ist na zvacsenie prs, a nie som rozhodnuta ku komu. co to som nacitala na fore, nechcem aby ste mi radili a menovali dookola tie iste mena, co sa tu stale spominaju, ale rada by som videla pracu viacerych plastickych chirurgov, bez toho aby som musela lietat cez celu republiku na konzultacie. da sa to niekde vidiet? spomina sa tu nejaka galeria fotiek, ta je kde na internete?

sloniik

Ahoj kočky,
práve som poslala fotky do galerky, mám 17. dní po op. Vzhľadovo sa mi páčia, s tým čo bolo predtým je to neporovnateľné. Prská zatiaľ stále pobolievajú, raz jedno, raz druhé...ale stojí to zato!Som taká šťastná, že mám plný hrudník, na babkinu podprsku som si rýchlo zvykla, dokonca som si doobjednala ešte jednu, budem ju nosiť na športovanie :)dievčatá moje, len vás chcem všetky podporiť, ktoré ešte len čakáte, chodte do toho!Bolesť pominie(prvé dva dni som ľutovala, že som do toho šla, ale rýchlo to prešlo! )Síce som medzi prsaticami len nováčik,no už mám pocit, že prská sú moje,akoby mi narástli samé :)
( mám 320ml pod žľazu,eurosilicone,podprsnou ryhou, MUDr. Fábry)

Luxury

Katka 33 - ja len xcem povedat, ze keby toto bolo na FB tak neviem, ci sa k tomuto dostanem vobec, na zaklade prispevkov tu som sa rozhodla, najprv som len citala a citala a rozmyslala a teraz uz som rozhodnuta, lebo som si mohla citat volne rozne prispevky:) a paci sa mi ze sa nemusim pridavat do skupiny...xapes, napr. ja osobne velmi FB zalozena nie som. FB z mojho pohladu je o kontrole ludi...