Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

adelaide aj tak ťa obdivujem, že pri troch deťoch to takto super zvládaš. A čo muž, už si ich omakal? Ja som sa dneska kochala pred zrkadlom.

silviklh

už neviem,kto to tu písal o tom Mladší o pár let na Prime,kukla som (tuto cast som vynechala v tv) a ako,mne az slzy vyhrkli!!to bola uzasna zmena,co to kukam,co to vysielaju,nieco take tam este nebolo!odporucam pozriet (alebo preklikat)

Nela111

katka33 - by si neverila ako sa to pletie mne, ze kto je kto! hihi ..a ani po prezreti galerky si kazde prsia nepamatam, samozrejme. Pre mna su dolezite najma tie ODBORNE veci, ked tu baby rozoberaju. Ano, suhlasim, ze je to niekedy dost neprehladne, hlavne ked clovek necita povedzme tyzden, tak sa potom v tom mnozstve prispevkov strati.. Ale FB fanusickou nie som. :-o))

adelaide

cau ceckošky
maria milackuuuu nie nepohorsilo, len som bola v jednom kole. konecne spia krpati a ja sa tesim :o) ja sa od minulej soboty uz tak permanentne tesim.
a aaaano suhlasim s mariou : ja mam 3x vyvolavane porody a to je pekna zverina ta bolest. a dnes som 6ty den po a ako sloniik pise uz ich mam ako svoje, uz mi pomaly maknu (uz viem co ste tym mysleli)a ten tlak je mensi. Citim sa super. Mam tu podprdu pekne zaserkanu ale to asi vsetky !
neviem kto mi co konkretne adresoval prepacte nezapamatala..ked nieco tak prosim znovu
Nela (alebo nelina) neviem ktora mi poslala mail, idem hned reagovat. skor sa nedalo.
korki nazdar a uz sa ti to krati nie :o)adnavkosti ty sa nicoho neboj, uz sa len tes :o)vsetko zvladnes. normalne dokazes varit, vsetko. budes prekvapena, naozaj.

a katka ja som tiez v opozicii..diki za snahu ale ja a facebook = skoro vobec.ziaden vztah.

a este na podporu cakajucich : tento pocit doprajem kazdej plochej dievcine na svete, neopisatelne stastie , mate sa na co tesit

katka33

Oki-doki, ved aj ja tu citam cez 100 stran dozadu, ale dost sa mi to pletie kto je kto a co kto komu odpoveda ;) A mam uz pristup do galerie, ale este som tam nebola. Takze ja vas vsetky poznam iba podla prispevkov. Mozno ked si uz prezrem tu galeriu budem si vas lepsie pamatat a spajat s tym co tu pisete. A este sa opytam, Barborka, ak sa teraz nemylim a dobre si pamatam,ty si bola u Cervena...tak sa chcem opytat, ci ti ukazal na konzultacii svoju pracu ( alebo ci je ochotny ju ukazat) a ci pouziva Nagor. Aspon mne sa zdaju tieto najprijatelnejsie a rada by som si ich vybrala. Ja som bola uz u viacerych, ale skoro nikto mi nedal ten implantat ani chytit a ani ukazat svoju pracu (okrem 2)ale ti dvaja neboli zo Slovenska.Dakujem

Nelina27

sloniik to su super spravy od teba:-)

katka33, podla man to nie je az taky zly napad, ved skus to zalozit na FB, niektore baby sa mozno pridaju a budu chodit aj tam, mozno to bude pre niekoho lepsie, ktovie... ja sa novinkam nebranim:-)

adelaide, poslala som ti mailik ohladne toho predoperacneho, ked budes mat minutku odpisat mi... dakujem vopred za odpoved.

bartinka, veru tak ak chces vidiet pracu viacerych chirurgov na 1 mieste, skus to v nasej galerii, musis poslat foto svojich prsiek, staci bez hlavy... na ten mailik a poslu ti pristupove kody