Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Pardon, neviem, preco tu ten moj predchadzajuci prispevok nabehol este raz..na Fb by som ho jednoducho vymazala, ale tu sa mi to neda ;) Dakujem za odpoved na moju otazku aj za ohlasi na ten Fb. A co tu citam o tych porodoch...moje nervy ja este deti nemam, ale neznie to pritazlivo. Ja sa uz dost skepticky staviam k augmenacii aj ked ju chcem uz par rokov, lebo myslim, ze aj ked na jednej strane to samozrejme pomoze k sebavedomiu a celkovo dobremu pocitu, na druhej strane zase zvazujem, ze ved mam v zivote vsetko okrem tohto...tak naco riskovat zdr. komlikacie( a to ma doteraz hlaven doktori odradzali svojou neprofesionalitou) ale ked Vas tu citam, zavidim Vam vsetkym co sa operacia podarila a ste stastne. Ja som tak skepticka, ze to zle dopadne....a to kazde rano ked sa vidim myslim na to, ze"kedy uz aj ja budem mat pekne prsia". Tak dufam, ze ma Cerven nadchne a hlavne ked Vas uz uvidim, ake ste od neho pekne, donutim sa prekrocit svoj strach.

Nela111

baby, ktora cast "Mladsi o par let" na Prime je ta, o ktorej ste dnes hovorili?? (Lebo na nete je najnovsia iba z 3.2. o nejakej 40-50 rocnej pani, ktorej robili nos, bradu, zuby...)

adelaide

cheri moj muž neznasa cas straveny pri pc ako taky (on je ITčkar...:o)))nepachne doma k pc)..a ked ma pocuje z druhej izby ako tu ĎOBEM tak tiez ma komentaaaaaar a nervy...

adelaide

ja som tiez dnes pozerala tu primu. nesutocneeeeee...to bol uplne iny clovek.

maria asi preto ze mam tie 3 deti..svinuchy oni nedaju moc na vyber.ale inak ich vobec nezvladam ale to patri inam.
ano omakal, a musim ho heš heš odhanat :o)

Cheri39

ahoj všetky,
pokiaľ ide o ten FB, súhlasím s barborkou, forum je taká srdcovka, aj keď som kvôli nemu schytala kopu úškrnov a poznámok od muža... :-)
katka33, pokiaľ viem, červeň robí aj so zn. nagor, a myslím, že aj má na ukážku vzorky impl.

Cheri39

ahoj všetky,
pokiaľ ide o ten FB, súhlasím s barborkou, forum je taká srdcovka, aj keď som kvôli nemu schytala kopu úškrnov a poznámok od muža... :-)
katka33, pokiaľ viem, červeň robí aj so zn. nagor, a myslím, že aj má na ukážku vzorky impl.

katka33

Oki-doki, ved aj ja tu citam cez 100 stran dozadu, ale dost sa mi to pletie kto je kto a co kto komu odpoveda ;) A mam uz pristup do galerie, ale este som tam nebola. Takze ja vas vsetky poznam iba podla prispevkov. Mozno ked si uz prezrem tu galeriu budem si vas lepsie pamatat a spajat s tym co tu pisete. A este sa opytam, Barborka, ak sa teraz nemylim a dobre si pamatam,ty si bola u Cervena...tak sa chcem opytat, ci ti ukazal na konzultacii svoju pracu ( alebo ci je ochotny ju ukazat) a ci pouziva Nagor. Aspon mne sa zdaju tieto najprijatelnejsie a rada by som si ich vybrala. Ja som bola uz u viacerych, ale skoro nikto mi nedal ten implantat ani chytit a ani ukazat svoju pracu (okrem 2)ale ti dvaja neboli zo Slovenska.Dakujem