Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

mimuska 85, super, som cakala ze, co povies :) ja som sa skor bala ze tie jazvy bolia - rany, prska sa prisposobuju....pokial sa to da vydrzat tak je dobre. Tak len nech to vsetko dalej pekne postupuje :)

mimuska 85

korki ak si už rodila,tak opka je pre teba nic :-) porod je o sto krat horsi...držim vam palce nech to mate cim skor za sebou :-)ja som velmi spokojna s dr.červeňom a aj s velkostou :-)

korki

baby, neviete nieco o snikerske? sa tu dlho neozvala a chcela by som sa s nou skontaktovat... nemate niekto jej mail?

korki

zuzkas, no dame radsej v lete na kupku to stretko. to by bolo, co??? no ale ja sa este toto leto k vam nepridam. to by sa musel stat zazrak...

korki

mimuska, super, ako to zvladas!!! maria, adelaide aj ty nam cakatelkam dodavate odvahu a ja uz sa vobec nebojim. ani tej bolesti. viem, ze treba volaco pretrpiet, tak ako napr. pri tych porodoch a tesit sa uz potom len...

zuzkas

korki áno bolo by treba stretko a už sme si tu aj robili srandu,že keby sme niekam do posilovne spolu nabehli,že by aj cvičiť prestali:-))

korki

zuzkas, palec hore...

juj baby, ja uz sa tesim, ako uz budem mat prska a bolo by fajn aj take stretko silikonovych krasok potom, xixi

mimuska 85

luxury dakujem krasne :-) jazvy vobec nebolia ale prska,vies ja mam akurat pred menzesom tak su take naliate...koli tomuto viac boli :-) inac pohoda až na ten chrbat

korki

luxury, veru veru, ked sa dostanes do galerky, tak vitaj v klube uchylacok. je to fakt smiesne, ako som ja dva tri dni cumela len na prsia. a je ich tam teda hojne!!! a nemusis sa veru hanbit, ved je to tu anonymne v podstate.