Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

mimuska 85 - aj ja gratulujem, drz sa!

mimuska 85 ak sa mozem opytat, co presne boli? jazvy, ci cele prska, ako sa to prisposobuje?

Nelina27

Luxury, v galerke uvidis vselico, takze hanba nie je namieste, niektore dievcata mali zaklad fakt len ovisnuta koza ale potom ten rozdiel, ved uvidis:-)

Nelina27

Luxury, ten mail je tusim spravny... ano prsia bez podprdy, najlepsie spredu aj zboku, staci len bez hlavy, no daj aj hlavu ak chces byt kompletna:-)))
potom ti evka da do galerky tvoju fotku a da ti pristup do galerky a mozes si oci vyocit:-)
ale nejako to neber vazne, nie je to smerodajne ako prsia by si chcela ked to uvidis, ale co sa z tvojho zakladu da spravit lekarovi, to je podstatnejsie podla mna...

zuzkas

ano luxury všetky sme posielali fotku holých prsiek buď pred opkou a potom doplňame po nej,alebo keď niekto nemal pred,tak poslal až po opke.nemusíš sa báť,prístup máme len my baby...tvár tam nemusíš mať.

zuzkas

ježiš mne šibe,sa teraz smejem,že som vlastne napísala ako s práškami:-)),ale baby ja som už vyše týždňa chorá,mám aj teplotu a nejak mi nič nezaberá,takže som teraz mimo...