Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

luxury ani ja som si nikdy nemyslela,že si dám urobiť silikóny.tiež mi to vždy pripadalo,že tie ich nositelky sú také umeliny,ale toto leto ma už to moje nič na hrudi tak začalo trápiť,že som len tak mužovi tresla,že by som si mala dať silikóny a on že veď daj a potom zase že nie a načo... vybavila som si konzultačku na september,termín opky som mala 12.1.2011 a nakoniec sa uvolnilo,takže 21.10 som sa zobudila v novamede s prskami:-)a som rada,že ich mám!veru keď sme prežili pôrody a nástrihy...a nieje to také strašne po opke,dá sa to.

korki

barborka, som rada, ze to tak beries. dufam, ze aj ingridka to tak zoberie a bude zase vsetko fajn...

ja som tu tiez napisala, ze ked budem mat po opke a budem spokojna, tak budem ospevovat len toho svojho doktora a budem ho samozrejme vsetkym, co sa budu rozhodovat, odporucat.

ale je pravda, ze sa to potom zle cita takym, ktorym prsia robil iny doktor. ale ved aj oni nech pisu chvaly a robia reklamu. ved na toto sme tu...

ja tiez, kym som sa rozhodla pre cervena tak to trvalo. a to som vahala medzi nim a dr. Trskom. stale som si hovorila pozitiva a negativa, vzdialenost a ine a nakoniec mi vysiel dr. cerven. jedine, co ma od neho odradzalo, bolo cakanie. takze keby mi nejde o cenu, tak uz davno som zoperovana ci u dr. trsku, ci u marshala. ale ja si chcem radsej pockat a pravdupovediac ani sa nemam kam ponahlat, ved neumieram, i ked tuzba je teda silnaaaaa...

dokonca, neviem, ci si pamatate, niektora tu spominala, ze bola u dr. cervena na konzultacii a bola velmi sklamana z pristupu a vsetky sme jej tu hovorili, ze to mal asi len zly den. takze nechvalime tu len, ale proste hovorime pravdu, co sme zazili...a tak to aj ma byt...

Luxury

zuzkas - ja ked som dokojila som nad tym uvazovala, ale vzdy som to nejako .. ze ja nebudem just umela:) a teraz uplne sa neviem dockat a ani OP sa nebojim, sak som prezila prepircingovanie na X krat, porod - co je podla mna katastrofa, tak musim aj toto:)

zuzkas

luxury väčšine,čo chodíme na toto fórum sa o prsiach aj sníva a niektoré sme už písali či niesme úchylné:-))a z tohto fóra mne osobne vznikla závislosť na PC!

zuzkas

luxury veru niektoré baby mali aj pred opku pekné prská a teraz ich majú úplne super!... niektoré nosili na hrudi len katastrofu a niektoré sme nosili len hruď,čo je asi ešte väčšia katastrofa:-))hlavné je,že máme šikovných doktorov,ktorí nám urobia prská o ktorých sme ani nesnívali...i keď nejaké rozdiely sa tam niekedy nájdu,ale oproti základu je to aj tak super!

Luxury

barborka a martinka

ja viem, je mi to jasne...a dakujem baby:)

cele dni rozmyslam len nad tymi prsiami, starsne :)

barbora10

luxury

vsetky co sme v galerii sme boli so svojimi prsiami nespokone,takze ani ty sa nemas za co hanbit.dolezity je predsa vysledok.

martinka54

luxury
to nie je hanba. keby si videla moje pred opku, tak by si sa nasmiala :-) aspon teraz mam na porovnanie a uz si ani nespomeniem ake som mala lajdaky