barborka, som rada, ze to tak beries. dufam, ze aj ingridka to tak zoberie a bude zase vsetko fajn...
ja som tu tiez napisala, ze ked budem mat po opke a budem spokojna, tak budem ospevovat len toho svojho doktora a budem ho samozrejme vsetkym, co sa budu rozhodovat, odporucat.
ale je pravda, ze sa to potom zle cita takym, ktorym prsia robil iny doktor. ale ved aj oni nech pisu chvaly a robia reklamu. ved na toto sme tu...
ja tiez, kym som sa rozhodla pre cervena tak to trvalo. a to som vahala medzi nim a dr. Trskom. stale som si hovorila pozitiva a negativa, vzdialenost a ine a nakoniec mi vysiel dr. cerven. jedine, co ma od neho odradzalo, bolo cakanie. takze keby mi nejde o cenu, tak uz davno som zoperovana ci u dr. trsku, ci u marshala. ale ja si chcem radsej pockat a pravdupovediac ani sa nemam kam ponahlat, ved neumieram, i ked tuzba je teda silnaaaaa...
dokonca, neviem, ci si pamatate, niektora tu spominala, ze bola u dr. cervena na konzultacii a bola velmi sklamana z pristupu a vsetky sme jej tu hovorili, ze to mal asi len zly den. takze nechvalime tu len, ale proste hovorime pravdu, co sme zazili...a tak to aj ma byt...