Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

Veru tak, 12 dni... Inak bud. tyzden idem na predoperacne, odbery mi robi gynekolog a k internistovi, kam som sa objednala ma sestricka opovrzlivo "upozornila", ze si to budem platit sama. Akoze predoperacne interne vysetrenie...V podstate je to jedno, ked som dnes vyplatila imploše, tak toto ma uz "nepolozi", ale - aj vy ste si interne pred platili same?

Cheri39

adelaide, súhlasím s tebou.

a s tým umývaním, najlepšie sa mi osvedčil malý froté uteráčik, riadne namydliť a vydrhnúť, čo sa dá, ale aj tak sa zmier s tým, že v deň kontroly budeš smrdieť jak bezdomovec...
ale dr. je zvyknutý a ty sa potom konečne budeš môcť normálne ospchovať a oprať podprdu...

AdnavCosti

Ahojte dievcata,
preletela som vasu dnesnu konverzaciu za poobedie a vecer a niektora tu pisala, ze "ja vas poznam IBA Z PRISPEVKOV..." Tak vam teda poviem, ako vas "poznam" ja...celkom sranda, dnes som si uvedomila, ked som robila nakup v Lamacskom Tescu, ze mozno sa s niektorou z vas prave minam, alebo stojim pri pokladni a v tom mi napadlo, ze keby tak zrazu ludia zostali bez podprseniek, tak asi by som vas spoznala podla prsok...
:-))) Visim na galerke sustavne, "obkukujem", zvazujem....a verte, ze niektore prska uz ani nemusim meno, staci pohlad a viem, komu patria..."uchylka" ale uz len 12 dni :-)

adelaide

nela dobre co ? :o) tiez som nechapala.
katka este k tomu ze dufas ze ta cerven nadchne..ja nezabudnem ako som sa pred konzultaciou v cakarni triasla a nechcela si ani precitat tu A4 na ktorej su napisane rizika a este u sestricky som rozmyslala co tam vlastne robim, ale ked uvidis paaaaana doktoraaaaa..taaaak si budes mysliet ze si si dosla len tak neskodne pokecat. Odides s prijemnym pocitom.Chod a vyskusaj.:o)

adelaide

katka...prepac..urcite ziadne hrozy ani strach nahanat nechcem. a ked ta to potesi tehotenstvo trva aj preto 9 mesiacov aby si si zvykla na ten strach z porodu plus sa vyplavuju take hormony v organizme ktore ten strach potlačia. Budeš sa len tesit. Na babetko.Priroda je mocna carodejka. Nestresuj sa dopredu.

A bohuzial pred augmentaciou sa ziadne hormony nevyplavuju, tak si ten endorfin chod nacucavat sem na forum a nemysli na zleee. Aj ked zas uplne tvoje riadky chapem pretoze som sa bala rovnako..ale to su take fazy..prejde ta to. je to prirodzene ze sa bojis .Tiez som si hovorila ze "asi je koze dobre ide tancovat na lad" ze preco riskujem ale nezabudni ze RISK JE ZISK :o))
Tak vecer prislovi a porekadiel za nami.

ALe vazne. KEd po tom velmi tuzis chod za tym. Ja som takto pred rokom musela nabrat najskor odvahu sama pred sebou. A ked uz si na tomto fore , bez novych prs asi neodides.