Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

Katka ked citam tvoje prispevky vidim seba :)
ja som bola tiez taky hypochondrik a roky sa neodvazila ist na opku kvoli strachu zo smrti. jedine preco som sa teraz odhodlala bol rozpad mojho vztahu. myslienky na prsia mi utlacali tie,na byvaleho :)))ale aj tak som mala scenare, pretoze som chudokrvna, mam nizky tlak rok som brala lieky na imunitu a tak dalej...a ked mi spravlili predoperacne jak dilina som sa ich pytala ci to je urcite vsetko 100 % a nic sa mi nestane. najhorsie je to odhodlanie, hlavne ked zvazujes ze si si vybudovala urcitu karieru, mas vsetko, milujucich rodicov a z rozmaru ides takto riskovat.

ale poviem, Ti rozhodla som sa spravne a zbytocne som tolke roky trpela komplexom.

katka33

Ja som tomu doktorovi vlastne odisla a bol dost z toho vyvaleny a rozculeny. Ale ako si pisala, ze pri tejto operacii nemas endofriny ani nic co by ti povzbudzovalo naladu...mne vtedy preplo do pudoveho rezimu...a aj ked som sa chcela donutit, nemohla som sa, aj strach, aj vsetko...ja mam totiz arytmiu srdca a velmi nizky tlak, mne napr. ked davali infuziu tu v USA tak mi ju museli odpojit a dat mi adrenalin, lebo mi to tak rozriedilo krv a znizilo tlak, ze som sa dostavala do soku...cela som sa zacala klepat, triast, stratila som vedomie...len moj priatel mi to potom hovoril. Tak ked mi povedal ze budem velmi krvacat a tazsie sa to bude hojit, nakolko cele to taknivo je prekrvene...mne to stacilo a uz som bezala ako o zivot. Inak doktor Dolezal (Praha) ...uzasna praca, pozrite si ho na internete, aspon mna velmi oslovil svojimi "vytvormi" a ja viem ze u neho by som bola s vysledkom na tisic percent spokojna....len ked som mu tam takto zazmatkovala v den operacie uz myslim, ze by ma odmietol keby som za nim druhy krat prisla. Ale viem ze co sa tyka vysledku, tomuto doktorovi by som verila urcite. Oni su plasticky chirurgovia, nie obvodny a ich nase zdrav. komplikacie vlastne nezaujmaju.

Luxury

adelaide - dakujem, tak poslem a uvidim :)

dnes som zistila hroznu vec, skoro vsetky tie ,,hvezdy" aj zahranicne, co to hraju ake su prirodzene su plastikove, vrrrrr, tak ma to nastvalo, este aj ta Veeresova ma silikony a sa tvarila furt jaka je oina krasna od prirodzenia

snickerska

baby ja som poslala fotku na tu adresu asi pred mesiacom hadam aj viac a žiadne heslo mi neprišlo asi som tam niečo zle vypisala a ked som sa išla ešte raz zaregistrovat na tu stranku tak ma vypina.neviete či sa da nejak ešte raz zaregistovat ??alebo skusim inu fotku poslat?

snickerska

ahoj korki ja stale čitam prispevky vždy večer po robote sem behnem na chvilku...moj mail je chouchou13@azet.sk...jaj už sa nam bliži konzultka sa tešim ..

adelaide

luxuryyyy )) --to je uplne jedno..v pohode..ide len o porovnanie pred a po..a asi aj o to ze ty tiez das kozu na trh ked chces pozerat ine baby.

Luxury

dievčatá - otázka -
tie prsia co musim poslat aby som mohla do galerie moze to byt foto, co fotil priatel?
teda - nemam tam ruky vedla seba, hm? inu nemam

adelaide

katka to fakt? a ktory doktor.
no spolubyvajuca tiez mala menzes ale vraj je to dobre. teda v zmmysle ze prsia su uvolnene a nie napate ako pred menzesom. a obtiazna ja asi ta hygiena po operacii..Inak to nie je vraj problem. A nahradny termin si teda neriesila?

katka33

Ach, Adelaide.....tak na to tvoje "asi je koze dobre, ide tancovat na lad" budem mysliet az raz pojdem na operacnu salu. Ja som totizto pred rokom takto odisla v den operacie...lebo doktor ma objednal v den menstruacie na augmentaciu s tym, ze mozno ten menzes nedostanem. Ale dostala som a on ma aj tak silou mocou chcel v ten den operovat, lebo on uz ma zarezervovanu postel pre mna!!! No skoro som odpadla od uzasu.