Ja som tomu doktorovi vlastne odisla a bol dost z toho vyvaleny a rozculeny. Ale ako si pisala, ze pri tejto operacii nemas endofriny ani nic co by ti povzbudzovalo naladu...mne vtedy preplo do pudoveho rezimu...a aj ked som sa chcela donutit, nemohla som sa, aj strach, aj vsetko...ja mam totiz arytmiu srdca a velmi nizky tlak, mne napr. ked davali infuziu tu v USA tak mi ju museli odpojit a dat mi adrenalin, lebo mi to tak rozriedilo krv a znizilo tlak, ze som sa dostavala do soku...cela som sa zacala klepat, triast, stratila som vedomie...len moj priatel mi to potom hovoril. Tak ked mi povedal ze budem velmi krvacat a tazsie sa to bude hojit, nakolko cele to taknivo je prekrvene...mne to stacilo a uz som bezala ako o zivot. Inak doktor Dolezal (Praha) ...uzasna praca, pozrite si ho na internete, aspon mna velmi oslovil svojimi "vytvormi" a ja viem ze u neho by som bola s vysledkom na tisic percent spokojna....len ked som mu tam takto zazmatkovala v den operacie uz myslim, ze by ma odmietol keby som za nim druhy krat prisla. Ale viem ze co sa tyka vysledku, tomuto doktorovi by som verila urcite. Oni su plasticky chirurgovia, nie obvodny a ich nase zdrav. komplikacie vlastne nezaujmaju.