Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

AdnavCosti
ja som pribrala ked som bola tehotná z 50 kg na 73kg mám 166 cm .... To bol riadny BRUTUS ja celý život tintitko a toto.... obdivujem ženy čo priberu len 10kg moja segra pribrala len 8 a asi najviac si to u mna odniesli prsia ,kojila som 11 mesiacov aj by som ešte dlhšie ale povedala som si jednoducho že už som jej dala za tých 11 mesiacov všetko potrebne ..chvala bohu dnes už vážim tých 53kg

mna len jedna vec ktorej sa obávam trocha trapi a to že čo ak náhodou v buducnosti budem mat ešte bábo že čo to spraví s prsiami ked tam budu imploše ...ked pri prvom som tak strašne pribrala a aj prsia som mala hadam aj o 2-3 čísla väčšie prsia vtedy a ked tam bude imploš tak budem mat 6ky? :))

bianca003

zuzikk
ahoj no tak to ano viem o čom asi hovoríš ja čakám od mája 2010 na konzultácii som bola v septembri a op mám 23.6 ... no a od vtedy to tu čítam každý den som tiež závisla na tomto fore :)))

AdnavCosti

Ahojte,
ja len na doplnenie k mondan a ovisnutej kozi /aj/ na prsiach: Mam 160cm a cca 50kg. Takze stuplik, ALE - ked som bola pred rokmi tehotna, pribrala som pri tychto povodnych mierach 28 kil!!! Tak si vite predstavit, ako sa musel koza natahovat, samozrejme miestami ostali aj strie ale aj tak, tak koza sa uz nikdy "nescvrkne" na povodne rozmery...
:-(

Nelina27

Luxury, nic nove pod slnkom, vsetky "hvezdy" ako pises chcu vyzerat cim lepsie a investuju do seba, ved sa telom vlastne zivia... inak vraj Veresovej robil prsia dr. Cerven, ktovie:-) naozaj vyzeraju dobre ale urcite ich od prirody nema take

mondan

ešte som zabudla, že podľa môjho názoru, tie ktoré sme už po deťoch a máme slabšiu elastickosť, by sme nemali podstupovať opku pred menzesom, lebo vtedy sú prsia podľa mňa dosť napnuté a ich uvolnovanie po menzese môže spôsobiť ten ovis..to je ale len môj názor:-))

mondan

cayman,
pýtaš sa na to uvolnenie kože..je to spôsobené tým, že niektoré máme veľmi slabú elastickosť kože a tým,trebárz keď máš menzes a prsia sú vtedy väčšie a koža napnutá tak, keď ti menzes skončí prsia sa uvolnia, ale koža keďže nemá dostatočnú elastickosť začne ovísať..
danka 0,
mala by som ísť do Ružinovskej...

maria1113

adelaide, môžem potvrdiť tvoje slová o dr. Červeňovi, veľmi príjemný človek. Čo sa týka menzesu, tak môžem za seba povedať, že som rada, že som ho mala počas opky, naozaj prsia boli uvolnené a nie napäté ako pred menzesom. Čo sa týka hygieny, ja som to v pohode zvládla, nebolo to nič hrozné, ale samozrejme je to individuálne, každý to znáša inak.