Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mimuska 85

ahoj maria,tuto noc sa mi už lepsie spalo...len sa mi pod podprdou ako je zips spravila velka modrina,ma to tam moc tlaci...a teraz aj boli cely žaludok :-( ale inc je už fajn a ty ako? netlci ťa ta podprda?

zajacik_006

Maria ahoj, ty už úplne v pohode zvládneš šoférovať. Ja som šoférovala na 10 deň,len som mala problém so spiatočkou, trocha to pobolievalo. Ale ty už máš na to!
Mimuška a ty si ako na tom, ešte si ubolená?

cayman

adnavcosti
na opke som bola 10.1. a soferovala som uz na 6.den ale ja mam automat,takze som iby hybala volantom :) obmedzenia nepocitujem absolutne ziadne od 1tyzdna. a bolest len prve 4 dni. a k jazvam je este skoro vyjadrit sa,kedze je este skoro starat sa o ne. az po 6tyzdnoch mam dovolene utocit proti nim

barbora10

katka

ja som na konzultacii foto prace doktora nevyzadovala,lebo mam kamaratky,ktore maju od neho krasne prsia,takze som videla aj na zivo a plus som mala uz prezretu celu galeriu(desatkrat) a tam je naozaj vela prsiek,ktore robil prave on,takze som presne vedela,ze to je doktor ktoreho chcem!a ak si ty budes zelat implantaty nagor,tak doktor s tym urcite problem nebude mat.

AdnavCosti

cayman Ty si kolko po opke? Ako sa ti hoji jazva? Boli to este, alebo uz fungujes uplne normalne?

maria Zaujima ma, kolko po si uz mohla soferovat. Byvame totiz mimo BA /12km, u "susedov"/, ale pracujem v BA aj syn sem chodi do skoly, takze auto je nasou neoddelitelnou sucastou, kym nebudem moct "riadne" soferovat, musim zostat na PN urcite.

AdnavCosti

bianca Ja som sa chvalabohu tiez scvrkla naspat na povodne "rozmery", ale koza nie. Sanzila som sa potom poriesit neprijemne strie na bruchu laserom - zbytocne vyhodena kopa penazi... Vekom jednoducho pokozka straca elasticitu a vsetko, hoci jej "pomahame" vyzivovymi doplnkami, ale nikdy to uz nebude to, co sme mali v 25... Hoci na druhej strane /ja mam teraz 35/ svoj vek teraz si dokonale uzivam a verte alebo nie - nechcela by som uz mat ani 20, ani 25... Kiez by to zastalo teraz :-) Teda samozrejme po uspesnej opke :-)

cayman

nelina
kamoska co bola na opke u cervena,tak mi povedala,ze jej hovoril akym misskam robil prsia a veresova bola medzi nimi :)

Nelina27

tak ja som pocas tehu pribrala z 54 kg na 80 kg, isla som rodit ako velryba, ale nastastie na kozi mi neostalo nic, ziadne strie a to som mala prsia take naliate mliekom, ze som mala dve velike gule az kdesi pod krkom, ked to muz videl skoro odpadol:-) no nakoniec som kojila 21 mesiacov a prsia sa vratili do normalu ako predtym, takze je to uplne individualne a zavisi to velmi od elasticity koze