Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Diky baby, zajtra letim domov a uz sa neviem dockat kedy si pozriem tu galerku. Inak Trska je piatky aj v PD co by bolo este lepsie, uvidime...tiez myslim, ze do jesene cakat na operaciu je priserne dlho( nechapem ked som citala ze robi 200 augmentacii rocne preco taka dlha cakacia doba) a aj ked je teda borec v odbore, mohol by zvacsit kapacitu, ked je taky zaujem, lebo cakat 2-3 mesiace pochopim, ale 7 mesiacov to je uz trochu moc...osobne mi to neprichadza do uvahy casovo-pracovne.Uz aj ta konzultacia az na konci marca-moje nervy. A to som sa objednavala zaciatkom januara. Tak som zvedava na tu Trskovu pracu, Lubs ty hovoris, ze mas opku za 5 tyzdnov ...to by vyhovovalo aj mne, kolko tyzdnov to mas od konzultacie?

danka 0

Mondan
takže reoperácie robi dr. iba v Ružinovskej? Pretože v Šnope by sa to nedalo robiť cez poisťovňu? Pretože ak sme chceli isť prvy krat do šnopu a nie do Ružinova bol na to dôvod teda u mna je nato dôvod prečo nechcem isť k nemu do Ružinova ale do šnopu. No ak by boli komplikacie a na reop. by som musela isť do Ružinova tak nebudem velmi nadšena. :-( nemam tam veľmi dobru skusenosť s jeným lekarom a nerada by som ho tam stretla. Preto sa pýtam.

mimuska 85

dakujem zajacik už som si dala,je to lepsie a aj si to natriem len nemam nic doma take pojdem si kupiť a este raz dakujeeem

zajacik_006

Mimuška
skús si pod ten zips,tam kde ťa to najviac tlačí dať vatu,alebo niečo mäkké,aby ťa to netlačilo. Som rada,že sa ti lepší.Ak máš po ruke lioton gel, tak si tu modrinu natieraj.

Nelina27

lenkea, ty tu neprovokuj, lebo tvoje prsia po sme nevideli :-))) ale viem si predstavit ze su krasne...
adnavcosti, ja by som chcela mat ten krasny vek 20 alebo 25, ale keby mi zostal tento rozum co mam teraz:-) vela veci by som spravila inak a snad lepsie, ale to asi vacsina... moja mama minule sustrastne zahlasila ze: ty moja uz pomaly styridsiatka na krku, asi uz nacisto zlomila palicu nado mnou, a ved ja sa citim mladica, coze je to 35? :-)))

mimuska 85

mna tiež maria netlaci...len ked sedim tak ten zips ma tlaci a spravila sa mi tam aj modrina:-) a suhlasim najkrajsie prsia su od dr.červeňa a dr.tršku

maria1113

ahoj zajacik006, no už skúsim pomaly šoférovať. Mimuska, no mňa podprda netlačí,ale mňa bolia rebrá, akoby mi do nich niekto vrazil, podprda mi nie je tesná. Mne sa páčia najviac prsia od dr. Červeňa, Tršku a z Chirmedu.

mimuska 85

ahoj zajacik,každým dnom je to lepsie :-)len ta podprda ma dost tlaci a ked sedim ma boli z toho aj žaludok...už mam pod podprdou ako je zips velku modrinu :-(