Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

korki a preco si nezajendas aj termin op. aspon telefonicky uz teraz? Ved budes mat toho viac na vyber podla toho co ti vyhovuje..hm?

adelaide

korki aj ked sa blizi konzultacka aj to je pozitivne nie :o)
adnavkosti diki za prednasku o jazvach, tiez ma to zaujimalo, ale neviem o tom zatial nic.

baby ja som spominala ze mam strpnutu jednu ruku od ramena po laket a dnes som si suchala chrbat o zarubnu (LIA dakujem, dobry tip :))), akoze masaz a skriabanie v jednom a ja mam strpnute cele rameno tusim az po lopatku.
Mali ste to niekto? Je to v pohode?
A nebojte, zas tak sa neprepinam, sice ficim normalne, ale tak tazke nezdviham...

Mimuska ja som dnes nakukla a mam krasne 2 fialove modriny v podprsnych ryhach..oboch :o)Asi t patri k tomu, vsak si predstav ako to tam do nas sukali..

korki

ahojte

adelaide, ty ceckoska, xixi
no ty si fakt srandovna, ze korki uz sa ti to krati... mne sa este nema co kratit, lebo nemam pevny termin, ale konzultacka ano, ta uz sa blizi. veru aj to ma tesi... tesim sa na toho dr. cervena, a poviem vam, ja som si chcela prichystat nejake otazky, a ja vlastne ziadne nemam, lebo vsetko ste mi tu vy zodpovedali. tak co teraz??? ma hned odhali, xixi...

snikerska, ok, dik za mailik, napisem ti..

AdnavCosti

lenkea z toho, co som nacitala som pochopila, ze nesmie sa urcite babrat do RANY, t.j. takych 6-8 tyzdnov po op. potom je ale vhodne preventivne posobit na hojenie jazvy, kedze ta sa vyvija az rok, niekedy aj viac. minimum je tzv. tlakova masaz - zatlacat na 20 sek. bodovo na jazvu a nasledne uvolnit - ma to nieco do cinenia s odburavanim a naslednym prekyslicenim jazvy... potom take, ze vzdy vlhke prostredie, nikdy nedezinfikovat pripravkami s obsahom jodu a "pomahat" napr. tymi silikonovymi pripravkami... www.jazvy.sk
Ale to vsetko su len teireticke, nacitane veci... Je to individualne - ja osobne mam jazvu po slepaku doslova neviditelnu a tu po sekcii dost skaredu :-(

Luxury

Ahojte dievčatá, pls, viete niečo o dr. Minarovjechovi? Dostala som odporucanie,ze on tie jazvy lepi, co je vraj lespie ako stehy,krajsie to vyzera...neboli ste niektora aj u neho, pripadne aj na OP?
Dakujem

lenkea

inak to je zaujimave s tym osetrovanim jaziev, mne dr. viac krat prizvukoval, ze si na ne nemam nic davat.ze mam len cakat...mam ich zatial uplne fialove, som 2 mes po(akurat dnes :-)) ale jazvu mam v podpazusi a dr hovoril, ze ta jazva sa zhoji krajsie ako v podprsnej ryhe. tak sa necham prekvapit...

AdnavCosti

dievcata, hladam po nete veci podporujuce pekne zhojenie jazvy - samozrejme, ze "standard" je Contractubex, ale narazila som aj na silikonove naplasti, resp. gely... ze silikon DNU aj VON :-))) Neskusala ste niektora aj nieco take?

katka33

No ja som z okolia PD asi 10 minut autom, tak by sme sa potom mohli niekedy stretnut ;) Ja som momentalne v Californii, nabuduuce New York, to zalezi kde ta poslu. Aky je svet maly! To by bolo super ;)

barbora10

katka

ale okrem tych 200 augmentacii rocne(ciste augmentacii)co podla mna rozhodne nie je malo,robi predsa aj ine zakroky,ktorych tiez nie je malo,takze preto ta cakacia doba:)

a ty pracujes v USA???kde tam presne si?a spominala si,ze keby trska,tak by ti to vyhovovalo v prievidzi,takze si z PD,alebo okolia???ja som z prievidze,tak preto sa pytam:)