Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

adelaide, a ako stara je malinka???
lebo moj maly medvedik ma len rok a dva mesiace a ma 13 kg. tak ale zas kym ja pojdem na opku, tak bude mat aj vyse dvoch rokov, ze ano? xixi takze sa nemusim obavat

adelaide

kleopatra dakujem..ty si super rychla...
ano rez pod pazou, som tyzden po operacii, a necitim si lavu ruku od ramena po laket..a uz ma pobolievaju obe podpazia.ale tiez myslim ze ten pas robi sarapatu. zvlastne ako mne bolo prve dni dobre, az euforicky,a teraz zacinam skučať. :o)

kleopatra4589

Ahojte, dievcata :)

adelaide

Ty si kolko po opke?? Ja som mala cosi podobne... prava ruka mi strpla a velmi som si ju necitila..no mala som ju aj poriadne opuchnutu.. mala som to viac menej z toho pasu, co davaju nad prsia..takze sa nemusis obavat :) ty mas rez pazuchou??

adelaide

korki nevezmem. zaujimave..neverila som ked baby hovorili ze pochopi..ona sice nepochopila...stale sa pyta najma na schodoch (chodime na tretie peso) ale je zlata nerobi ziadne sceny a kedze ja ju fakt nevezmem tak teda ide po svojich. pomaham podvihnut do autosedacky a podobne ale to je vsetko

zuzikk

aj ja som nad tym rozmyslala, ale potom som si povedala, ze uz asi radsej pockam do toho septembra. kamoska bola koncom maja minuly rok, to uz bolo dost teplo a bola z toho na nervy. ale ked zase na druhej strane-keby sa dalo tak ja by som sa asi tiez moc nebranila :-D

korki

ozaj babule. ja uz zoberiem aj letny termin, ked sa uvolni. len sa bojim, ze ked bude velmi teplo napr. ze ako to budem znasat.

ozaj, adelaide, a ako to zvladas s tym najmladsim dietatkom. uz ho vezmes aj na ruky?? ci eee???

korki

adelaide, v podstate ako taky termin mam. sestricka povedala, ze september a aj ma tam napisala, ale mne to v septembri moc nevyhovuje. od septembra az do vianoc mame same rodinne oslavy, hlavne teda u nas doma a ako organizatorka si nemozem dovolit byt indisponovana a este aj ma tu budu vsetci okukavat, xixi... takze potom som jej povedala, ze az december, tak medzi sviatkami alebo hned po sviatkoch. no a este som jej hovorila, ze by som brala, aj ked niekto vypadne. takze hned po konzultacii to so sestrickou dojednam a poviem jej, ze mne staci zavolat tyzden predtym a idem na to!!! a budem im tam kazdy tyzden vyvolavat aj, ci sa neuvolnilo...

zuzikk, ja idem teraz v piatok. 11. 2. no veru aj ty to mas teda daleko... ale ja uz ked somvydrzala 10 rokov, tak ten jeden ma nezabije...

zuzikk

korki,

kedy mas termin konzultacie? ja mam 1.4 a mam pocit ze je to taka dlha doba, ze mi hadam dovtedy aj same narastu :-))))