Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

adelaide

Tak to mas z toho pasu.. ked ti vyberu stehy, nebudes ho uz musiet pravdepodobne nosit.. Ale ak ta prilis tlaci, alebo ti trpne ta ruka, tak si ho mozes trochu povolit.. Ja som sa bala cokolvek urobit, tak som v tom bola cely cas taka zovreta.. ruka mi opuchla.. ani som sa nehybala.. a nakoniec na mna sestricka pozerala ako na blbu, ze reco som si to trosku nepovolila.. :)

kleopatra4589

adelaide

Tak to mas z toho pasu.. ked ti vyberu stehy, nebudes ho uz musiet pravdepodobne nosit.. Ale ak ta prilis tlaci, alebo ti trpne ta ruka, tak si ho mozes trochu povolit.. Ja som sa bala cokolvek urobit, tak som v tom bola cely cas taka zovreta.. ruka mi opuchla.. ani som sa nehybala.. a nakoniec na mna sestricka pozerala ako na blbu, ze reco som si to trosku nepovolila.. :)

adelaide

korki krpata sa tiez pyta na ruky a ponuka sa ale tak cupnem si k nej a mozeme sa stiskat. da sa to ! to nie si tak ubolena ze sa ta nemozu dotknut.
ja si pamatam ako tu baby pisali ze sa bali v nakupnom centre aby im nikto nevrazil do hrudniku..hehe ja sa takto bojim ked decka santia a napr. visia z poschodovej postele a ja nahodou lezim na dosah. hned sa pracem prec.

adelaide

korki mas :o)
a jasne ber aj leto..ved maj by bol super..vydrzis do polky juna a este ich poukazujes na plazi 2 mesiace.o) To sa oplati nie:o)..a budes behat po byte len v tejto podprde ked bude teplo. vydrzis to proste.

korki

adelaide. super, no ja mam nastastie muzika pomocnika doma, takze nosenie bude na nom. teda len po schodoch, on sa inak nemusi nosit, i ked je to ceckos tiez, staci, ked sa o mna obtiera ako take maca...

korki

inak som si prave pozerala cestu do BB, mam to na hodinu a pol a len tak zo srandy som kukla aj pezinok a to iste, hodina a pol. takze poviem sestricke, ze beriem aj ked sa uvolni nejaky termin v pezinku. no mam dvojnasobnu sancu na "leto s prsiami", xixi

adelaide

korki ma 22 mesiacov a 13kg. a je to ceckoš ceckaty rozmaznany..a hovorim ide sa na 3.peso , nie je na vyber..dooost vela som ju nosila..teraz sa nejak prepla,akoby dospela..nechapem..štraduje sama ziadne nosenie. netrap sa tym teraz. uvidis, pojde to !

Luxury

adelaide .... dnes som citala v nejakom prispevku na zzz, vraj je to normalne a prejde to...presne jedna pisala, ze jej to trplo tak isto - po plaket a DR jej povedal, ze sa este nestalo, ze by to nepreslo... tak drzim place, aby com skor!!