Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Luxury - Cerven reze aj pod prsiami, samozrejme, ved je to profik :-)))

Baby, co su to tie lepene jazvy? Vsak kazdy rez sa predsa musi zasit! Alebo nie? Ako by koza potom spolu drzala? Nechce sa mi verit, ze staci rez iba prelepit... Mozte sa na to niektora spytat doktora pri konzultacii? Lebo o tomto som prvy krat pocula..
A mozte sa PROSIM opytat aj na to mozne poskodenie lymfatickych uzlin pri reze pod pazuchou? (uz sa to tu raz spominalo)

korki

luxury, a ktore baby ti to povedali o tom reze??? lebo ja chcem praveze ten rez pazuchov. mne sa to omnoho viac pozdava...

Nela111

Moje dve kolegyne vlani porodili. Jedna mala cca moje miery (vyska, vaha) a pribrala 10-12 kil, a druha bola totalne tintitko (doslova!), a pribrala do 10 kg, ale iba na brucho. :-o Inak vyzerala stale ako tintitko. :-))

Luxury - aj Hayek a Bundchen maju urobene prsia?! Ja som si vzdy myslela, ze oni nie... hmm

Luxury

Rozhodla som sa zatial, ze nechcem mat rezy pod pazuchou, baby vravia, ze to vidno a silikony tak vlozene sa vraj vysuvaju hore po case, co nechcem, radsej dole...:)nechcem dreny a asi lepene jazvy.
Cerven reze aj pod prsami, neviete?
Len ked ten operuje az na jesen, to je neskoro,ja by som do aprila chcela mat potom :(

korki

nela111, ja som pribrala pri prvom iba 13 a pri druhom 18. ale verim, ze by to bolo pri oboch omnoho viac, ale ja som pri obidvoch prvu polovicu tehotenstva grcala od rana do rana... nonstop... takze u mna to bolo najskor rapidne schudnutie a od 20 tyzdna som to vsetko dobehla...

Luxury

Nela 111 - ja som pred otehotnenim vazila 49 kg a okolo osmeho mesiaca som mala 64 kg, potom som sa uz nevazila, ale vela z toho je voda, ked som porodila, tak som sa pozerala ze ake mam zrazu tenke nohy, proste to spadne hned. Prsia sa mi na plne C zvacsili ked som kojila, pocas tehotenstva som mala plne B.
Vereska je trapna, dlho som jej zavidela, ze ake ma fajne prska, ale je to klamarka!
Napr. aj Salma Hayek , Lohan, Bundchen sa tvaria ake su prirodzene...heh, trapky, to aby sme nahodou neboli krajsie jak ony :))))

Nela111

Mna ta Veresova tak strastne vytaca, ked niekde citam alebo pocujem ako hovori, ze ma prirodzene prsia!! Som tusila uz davno, ze nemoze mat svoje take, a normalne som sa uskrnula s potesenim, ked som tu teraz citala, ze ma silikony od Cervena.

Nela111

fuuha, baby, ktore ste pisali, kolko ste pribrali pocas tehotenstva - 20-30 kil, to je dost. Ja si to neviem predstavit. Ja planujem babo tak o 3 roky cca, a idealne by som chcela pribrat do 10 kil, ALE pri mojich uz teraz sialenych chutiach (najma na sladke) to asi bude viaaaac. Haha, tak to ak mam teraz polky az jednotky, tak potom mam cakat dvojky az trojky? hihi...