Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

Nelina 27 - jj aj to som citala, tak ja mozem mat asi pod prsami, daco tam mam :)
Nelina ty si uz po?

V pondelok mam na plane obvolavat chirurgov, kto mi to spravi co najskor..:)

Nelina27

to je podla mna blbost zeby sa implantat mohol posunut hore, ved on je tam pritlaceny pod svalom, tam nie su nejake fugy na posuvanie :-)
neboj sa, doky ti dobre poradi, podla tvojho zakladu co mas...
ja mam jazvu po cisarskom normalne zasitu a skoro mi ju nevidno... to vobec nie je o lepeni jaziev ale o praci lekara podla mna

Nelina27

Luxury, tie jazvy pod pazuchou vobec nevidno, uvidis v galerke.
Mne Cerven navrhol aj rez pazuchou ak chcem, ale ja som povedala ze na tom netrvam, tak povedal ze mi da odspodu, budu sa mu dat lepsie dat k sebe implantaty... ale vravel ze u bab co maju totalne plochu hrud a nemal by jazvu kde schovat v prsnom zahybe, tam voli len rez pazuchou, takze asi tak

Luxury

Nela 111 - hlavne by som nerada, keby sa mi ten implos vysuval dakam hore....ehm :)
asi preto maju holky problem sa umyt a hybat a tak, kvoli temu rezu pod pazuchou, nie?
Jedna kamoska,co mala lepene, ona hned fungovala, dve hodky po OP dosla domov - sama soferovala a hned kolo maleho, na ruky, po schodoch a tak...ani nemala cas myslet ze ju daco pobolieva a nemala ziadne modriny...

Luxury

vraj kazdy robi, co mu viac vyhovuje :)))) ze to je moderna metoda, potom zas ze si chirurg zlahcuje pracu...tazko povedat, len viem, ze holky si to lepenie pochvaluju,kamoska sa uplne zhrozila, ked som povedala ze sit a stichy..ze ci som šiši...

neviem preco to kazdy nemoze urobit rovnako ako ini, jak sa mam potom rozhodnut? :((

Nela111

Luxury - aha, tak to mi uz dava viac zmyslu, ked so specialnym lepidlom. :-DD Lebo ja som to najprv myslela, ze akoze len prelepi.. :-OO

Nela111

Luxury - hmmm...no to ja fakt na dlhe uvazovanie, ze ci spod prsa alebo cez pazuchu. Ja som videla jazvy cez pazuchu iba na fotkach, a tam ich teda takmer vobec nebolo vidiet. Pod prsnikom sa to schova, ale ked je zaklad "letisko", tak moc nie je kam..

Korki - diky, za sa opytas. :-) A uz rovno sa mozes aj na tie lepene jazvy, hihi. Vsak preco to Cerven tak nerobi, ked ako pise Luxury, to vyzera potom lepsie? Alebo to robi tak (lepi)?

Luxury

pardon, to o reze je pre korki:)
Nela - to lepenie, nie prelepenie, ale zalepenie s lepidlom, nejakym specialnym...

Luxury

Nela 111 - moje kamosky /bola som na diskusii/ povedali,ze si mam dat jednoznacne pod prsa,lebo to nevidno, iba ked lezis, ale pod pazuchou to vidno,lebo v lete tricocka a dvihas ruky a jedno s druhym,takze to hned aj kazdy vie - jazvy prosto vidno...potom som citala v clanku sa plast.chirurg vyjadril,ze cez pazuchu sa zvyknu potom vysuvat hore /co sa stalo Veresovej/ a potom vidno ten implantat hore na hrudi...
Minarovjech lepi - boli u neho 3 kamosky, vsetky spokojne a maju lepene jazvy - vraj potom ostane len mala tenka ciarocka,ale vraj ked mas stichy,tak je taka vrubkata,ci co....aj na Kramaroch lepia jazvy po operacii bezne...

Nela videla som foto Hayek predtym a potom a potom mala /ako teraz/ na hrudi LA BOMBE :D

btw. ja som chcela tiez cez pazuchu,lebo to vsetci ospevuju,ale kamoski ma odhovaraju....