Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Ahojte baby, dobre ranko a pekny den! :-))
Luxury - dik za clanok o Vereske. Čúza jedna! Ja to tak neznasam, ked niekto zapiera silikony a hovori ako je uzasne PRIRODZENE krasna! A nejake clanky, resp. fotky pred a po S.Hayek a najma G.Bundchen nevyhrabes? Rada by som sa kukla. ;-))

Nelina27 - niekde som citala, ze anatomicke sa nedavaju cez pazuchu, teda ze nemali by sa tak davat. Asi preto, ze spod prsnika ma chirurg lepsi pristup a anatomicke treba vlozit presne, aby sa nepootocili a boli presne ako maju byt (pri okruhlych asi pootocenie nevadi).

danka 0

Cayman
Jazva sa ti už zrástla? Máš to už v poriadku? Kedy máš ďalšiu kontrolu? Mondan mi zataľ neodpovedala ale myslíš že ak by bol nejaký problem tak reoperácie už robí iba v Ružinove? Lebo v Šnope sa to neda cez poisťovňu alebo tam nato nie čas...? Lebo ak by mi to nevadilo mohla by som isť aj do Ružinova k nemu len nechcem preto chcem isť do šnopu a ak by bol problem a musela by som isť do ružinova, juuuuj tak to je môj koniec nemam tam dobru skusenosť s iným chirurgom a stretnúť ho napr pri vizite tak nato nemam naladu.

zajacik_006

Luxury
alebo ak chceš vyskúšaj Mudr. Očenáša, ja som s jeho prácou spokojná. Ak chceš,pozri do galérky, mám tam odfotené jazvy po 6.týždňoch a sú minimálne viditeľné.Teraz som 11.týž.po opke,jazvy takmer nie je vidieť. Neviem odkiaľ si,ale on operuje v BB,PU,LV,NR.,a tiež sa dlho nečaká na operáciu. Pri rozhodovaní lekára to nebudeš mať ľahké, my dievčatá z tohto fóra ti odporučíme dr. s ktorým sme spokojné my,ale všetko ostatné je len a len na tebe.

zajacik_006

Luxury
alebo ak chceš vyskúšaj Mudr. Očenáša, ja som s jeho prácou spokojná. Ak chceš,pozri do galérky, mám tam odfotené jazvy po 6.týždňoch a sú minimálne viditeľné.Teraz som 11.týž.po opke,jazvy takmer nie je vidieť. Neviem odkiaľ si,ale on operuje v BB,PU,LV,NR.,a tiež sa dlho nečaká na operáciu. Pri rozhodovaní lekára to nebudeš mať ľahké, my dievčatá z tohto fóra ti odporučíme dr. s ktorým sme spokojné my,ale všetko ostatné je len a len na tebe.

Nelina27

Luxury, v tom clanku je napisane ze ma implantat nad svalom, nie pod... to moze byt ze sa jej to posunulo, ak ma implose pod zlazou, ale podla mna ak je implos pod svalom tak sa nema kde posuvat, okraje sa mozu mozno nejako zvlnit ale to uz asi byva dovod na opravu, tak neviem...
ale s tou tvojou kamosko sa mi to nezda, co ju pustili po 2 hodinach, to bola tiez na zvacsovani prs ci na inej operacii? asi na niecom inom predpokladam...
ja mam termin 2.4. u dr. Cervena v PK ak sa neuvolni daco skor, som na cakacke

bianca003

baby a vy ste konkretne videli tu jazvu ako vyzerá po lepení?? ....ked vravíte že ake je to super.Ja to počujem prvý krát:)

bellinka

luxury:

dreny su super vec ja som ich mala a perfektne mi vycucali vsetken ten bordel a krv ktora tam bola navyse po op z vnutra , ja som bola velmi spokojna a nemala som ani naznak ziadnej modrinky a ani opuch :))) to je dobra vec ale sa cuddujem lebo mam pocit ze cerven ich nedava, ci ???

Lia86

Luxury,
Ak ti nevadí, že zaplatis viac ako u Červena, skús Trsku, ja som mala prsia za 3 týždne. Pozri galerku, robí prirodzene prska a ked chceš bombise, das push up a máš ich až pod nosom;) inak tie stichy, to nerobia ako dakde na chirurgii že okolo celej názvy máš tie bodky, to máš len čiarku a na jednej strane ti trcia tie nitky, aj ked ich vytahuje, vytiahne ich na jeden sup.

Lia86

Luxury,
Ak ti nevadí, že zaplatis viac ako u Červena, skús Trsku, ja som mala prsia za 3 týždne. Pozri galerku, robí prirodzene prska a ked chceš bombise, das push up a máš ich až pod nosom;) inak tie stichy, to nerobia ako dakde na chirurgii že okolo celej názvy máš tie bodky, to máš len čiarku a na jednej strane ti trcia tie nitky, aj ked ich vytahuje, vytiahne ich na jeden sup.

cayman

luxury ty si dobry spion :) naozaj to tam je vidno a ako som suhlasila s tebou ze Vereska ma silikony tak potvrdzujem aj Hayek, Bundchen a Lohan. tiez som nasla asi pred mesiacom clanok o nich.

ak Ti nevadi rez pod prsom ja odporucam Trsku. mna zoperoval do tyzdna od konzultacky a je neskutocny :))) mna prehovoril na velke implantaty a rucicky mu bozkavam. velmi krasne prsia