Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

Ahojte kocky, dakujem dakujem za reakcie:)
zas mam nad cim rozmyslat, ale pomylala som sa, co sa ospravedlnujem, nebol to Minarovjech /ten vraj pokazil kamosku a je starne drahy, ze 100 litrov SK/ ale nejaky Dziuban z BA, poznate?
Mama moja povedala, ze to teraz uz pekne siju, ze to je jedno....tak idem na konzultacku Cervenovi urcite a pozrem aj Trsku /aj ked ja sa bojim tych drenov....
Barbora10---dakujem:))) si mi to ulahcila :) fakt vazne ju pustili o dve hodky domov a sama sla, nie len ju, aj inu tu u nas co byvaju a davali so robit silkace v Ba...chodili hned po nakupoch, bo muzi prec a museli sa starat o rodinu...ja by som tiez nesla, ja po narkoze som bola uplne mimo....
ja som len myslela ze ta jazvycka pod Paz. to stazuje, kdezto ked je pod prsom, tak sa da lepsie tymi rukami,tak som to pochopila:) ale asi je to kvoli prskam:)
Mate pravdu o Vereske, nad prsnym svalom - to znamena pod zlazou?

barbora10

luxury

ja si myslim,ze to lepenie jaziev nie je az tak kvalitne ako ked ich mas zosite.a podla mna to aj preto cerven a nie len on nerobi.a k tej jazvicke,ze ci spod prska,alebo cez pazuchu,zalezi aj na tebe,urcite ta doktor nebude nutit pazuchou,ak si to ty nezelas.ja mam rez pazuchou,ale mne po roku jazvy nie je vobec vidiet.a preco si myslis,ze mi co mame rez pazuchou sa nemozeme hybat,alebo sa umyt???a to ze kamoska vpohode fungovala hned po opke urcite nie je tym,ze mala rany lepene:)a po narkoze sama soferovat,fuha... a doktora dobre zvaz,nevyberaj len podla toho,kto ta zoperuje co najskor.vyberaj podla kvalit doktora,jasne,ze nerobi len jeden pekne prsia:),mas ich viacej na vyber,ale urcite to dobre zvaz!

cayman

danka O
ja viem ze si sa ma velakrat pytala kde Trska operuje, ale ked som mala problemy s tou jazvou tak som 2xtyzdenne chodila k nemu a raz do snopu a raz do ruzinova. neviem podla coho sa to deli,ale sam nikdy nevedel kde bude. dokonca jeden pondelok som bola za nim v ruzinove a tri pondelky v snope :)

jazva sa uz pred tyzdnom spamatala :) mala som 3mm nezrasteninu ale doktor ju pekne pozoroval a preliecoval, tak za tyzden sa zrastla neskor od tej druhej. ja mam strasne malu podprdu tak ta mi narobila tu neplechu.

a teraz ma caka kontrola o 3 tyzdne -cize 6 tyzdnov po opke

mimuska 85

adelaide ja mam tiež strpnutu celu lavu ruku a este ma ten zips tlaci na žaludok :-( od toho zipsu mam velku modrinu...ale asi je to normalne,musime vydržať :-)

martinka54

mimuska
ano ja mam naraz korekciu+implantaty

cayman
ja som to povolenie koze pochopila tak, ze vlastne ako sa mi ukladalo a hojilo tkanivo, ze to povolilo.fakt to neviem presne vysvetlit.

katka
to je normalne, ze sa bojis. skoda, ze ta nikto nepodporil, ked si bola u dolezala, mohla si to mat za sebou. ja som sa tiez bala, dokonca som rano pred snopom zacala plakat, ze nikam nejdem, tak som sa bala.

Nela111

korki - este ta pootravujem s jednou vecou, ked si hovorila, ze uz ani nevies, co by si sa spytala na konzultacke u Cervena, ze uz vsetko vies z fora, hihihi.. Spytas sa, ze aky presne ukon pri operacii to robi, ze nedava potom dreny? Lebo tusim Xexenka (ale nie som si ista) hovorila, ze jej povedal, ze on pri opke urobi nejaky ukon navyse, a ze preto potom nemusi dat dreny. Tak ze o co presne ide? :-))