Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

je to uplne pravda s tou galerkou.mne sa pred tym zdali vsetky velmi velke,ale len za to,ze som mala velmi male prsia.moje prska tam tiez vyzeraju ako take bomby,ale ja mam male trojocky.su krasne,pre mna urcite a taktiez su podla predstav,ale po druhom baby chcem vacsie!!!take iste,ale vacsie:)

barbora10

adelaide

tak teraz pripijam ja na teba:)presne si napisla,co som chcela ja!dostanes po riti:)nie,ja vas mam rada baby,ste moje kamosky!!!

adelaide

luxury :o)
a kto konkretne sa ti zda ze ma obrovske?
no pozor ale na to, ta mierka sa ti zmeni casom...dobre si to rozmysli..ci si davat nenapadne dvojky alebo riadne trojky a nosit tenucke podprdy.
ja som cely zivot plochana bola stastna dvojkam pri kojeni ale teraz si okukavam svojich 400ml a dufam ze to budu C-D v normalnej podprde.Kazdy ma inu postavu, sirku hrudnika..atd..Hlavne, hlavne si nechaj poradit v prvom rade od doktora co navrhne. potom nebudes lutovat

AdnavCosti

A foto v galerke - ja som poslala svoje fotky v decembri, stale tam nie som, ale - hoci zatial niet na co pozerat - velmi mi pomohlo, ze som mohla poporovnavat svoje "prednosti" so zakladom ostatnych dievcat, spravila som si asi jasnejsiu predstavu, co chcem a co mozem ocakavat - takze je to super a ja budem urcite dodavat svoje, postupne, akykolvek vysledok po opke bude, nech vedia vsetky ostatne. /vdaka napr. xexenke, barborke10, zajacik...vsetkym, ktore priebezne doplnate galerku a neskoncite s tym hned po uspesnej opke/

AdnavCosti

Ci pazucha al. pod prsom - zalezi aj od typu inplantatu - ak sa rozhodnes pre anatomicke, kvapockove, tak tie sa spod pazuchy nedavaju, jedine pod prsom. Pod pazuchu mozu ist len gulate. Su aj lacnejsie, len sa nehodia na kazdy typ prsok a hlavne - po konzultacke budes mudrejsia, ked si s dr. prediskutujete predstavy, moznosti a tak. Co sa jazvy tam al. tam tyka, nemyslim, ze je v tom nejaky extra rozdiel - samozrejme za predpokladu, ze sa pekne zhoji.

leus

baby hodim sem teraz odveci temu ale uz sa to tu raz preberalo, kde robia najkrajsie zvacsenie pier?chcela by som prirodzene nie ako kacer donald :))