Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

adnavcosti

tvoj prispevok nema chybu:)))))ze opaskom do nohaviv:))))to nema chybu!!!

ale tak to ma aj svoju vyhodu.ja si robim tak srandu zo svokry.vravim jej,evka bud rada,lebo ked si bola mlada,tak museli chlapci najprv pod tricko kuknut,aby prsia videli,potom pod suknu,aby ine videli a takto teraz poru iba pod suknu a vidia oboje:)mam perfektnu svokru a ona sa za to nehneva.

Luxury

ja nie som ani tak chuda ako skor utla...no som velmo zvedava co povie pan doktor, inak prace Trsku sa mi pacia a aj Simonova tu ma jednu pracu /to mi nic nehovori/
cayman - skoda ze nemas dalsie foto...

AdnavCosti

luxury ja som sice este stale s prsami "zeny z pralesa" - v jednom hororovom sne sa mi snivalo, ze mi prsia tak ovisli, ze som si ich zapla opaskom do nohavic!!!! - ale asi ti potvrdia babenky, kt. to uz maju za sebou, ze radsej hornu hranicu toho, co navrhne dr., vazne - vsetky moje kamosky, kt. uz maju "hrde trojecky" mi to len potvrdili...

barbora10

luxuri

ale na tebe moze aj tych 300 vyzerat perfektne.je to velmi individualne.ja mam kamosku,co ma prsia uz 4 roky,ma 240 a vyzeraju na nej dost velke.je velmi chudunka,vedela by som si na nej predstavit aj vacsie,ale podla mna ma aj tieti super.

Luxury

adelaide - kazda jedna, zatial co som videla :) len pri jednej som si povedala ze mensie:) no mne take velke nepojdu, ja mam pod prsiami teraz 71 cm a vazim 54 kg,a to chudnem, podprdu nosim 70 obvod, a nemam siroke boky, uzsie, preto mi porod aj vyvolavali, takze ja maximalne do 300 ml, mozno aj menej 280 ml...

barbora10

leus

vazne by si si chcela dat spravit pery?myslis,ze to potrebujes?ale moj nazor je,ak vyberies spravneho doktora a povies,ze tvoja predstava je maximalna prirodzenost,tak to budes mat pekne a nebudes vobec vyzerat ako kacer.podla mna ani cifrova nema usta ako kacer.ona ich ma skor take velke,ale nie neprirodzene a nepekne ako kucharenko.

barbora10

lubs

nemam D-cka:)vidis ako to v tej galerke skresluje:)ja by som nemala ani problem dat pochytat,aby baby videle a vedeli sa lepsie rozhodnut:)))skoda,ze sa to neda aj tak.vyberies si foto z galerky,pochytas,okukas a zhodnotis:)))ale ked si pozries foto celej postavy,tak su neni az take velke ako sa zdaju.su akrat k postave.a myslim,ze zatial to uplne staci,lebo kojit este s vacsimi by som nechcela.uz pri prvom sa mi dost zvacsili,takze to staci.a inak dievcata,bavili ste sa tu o pribrati pri tehotenstve.tak ja som pribrala iba 5kg.bola som ako pavuk.iba brucho a ziadne nohy:(((ja som pribrala az pri kojeni.

korki

baby, mate pravdu. vsetky vyzeraju take velke, ale ja uz som si na ne zvykla a chcem aj ja take.a to som si chcela dat tak okolo 280ml. xixi a teraz chcem minimalne 400... ale som nenazrana, co???
no ved uvidim v piatok, co mi povie dr. cerven. ale urcite ak bude vahat medzi dvoma velkostami, tak bez zavahanie vykriknem tu vacsiu...

inak, tie co uz mate po a pridavate foto do galerky, tak vas chcem poprosit, ci by ste sa nemohli odfotit aj cela postava. lebo uplne inak to vyzera, ked su odfotene len tie prsia, akoked je cela postava.