Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

zajacik

a nie???ved ty mas nadherne psia od ocensa,tak preco by si neodporucala dievcatam prave jeho.tak to tu predsa chodi.kazda je tu za seba a chvali toho doktora,ktory je pre nu ten najlepsi.za mna je to cerven,ale to neznamena,ze ine prsia od ineho doktora sa mi nepacia.vobec nie!!!

a nebolo by faj,keby sa tie prsia v galerke dali aj pochytat?:)))))

AdnavCosti

barbora ale ved to je jasne. Cudovala by som sa, ked tak pozeram na tvoje prska /teda to nemala byt zdrobnenina...:-))) , keby si preve ty nechvalila Cervena. Inak iba sa mi to zda - tebe akoby sa postupne po opke prsia "priblizovali k sebe" - co je teda asi prianie kazdej z nas :-)
A este k tym doktorom - mne osobne sa v ramci galerky pacia jedny prska od Trosku, samozrejme aj x od cervena...a vybrala som Marsala :-)

barbora10

adnavcosti

ja som napriklad pisala,ze nema dobre ohlasy prave marsal,ale ja som to pisala len preto,ze divecata spominali nie dobre skusenosti s jeho konzultaciami,nie z vlastnej skusenosti,ale prave ty mozes mat tie najkrjasie prsia z celej galerky a to prave od neho.ja som nikdy nenapisala,ze nerobi pekne prsia,prave naopak videla som mnohe pekne aj od neho.ale ja si nemozem pomoct,ale ak si raz zastavam prave cervena,tak zrejme mam na to dovod.to neznamena,ze iny doktor nie je dobry.ja len sudim podla seba!!!takze za mna odporucam prave jeho,ale ak si dievca vyberie ineho,tak tu na fore ma nasu podporu a ak nie je spokojna,tak citime s nou.

zajacik_006

Barborka
ďakujem za pochvalu. Si zlatá,že dať pochytať, opáčiť prsia,dobre som sa zasmiala. Možno by to pomohlo čakateľkám,ale asi by museli nielen chodiť po konzultáciach,ale aj za dievčatami, ktoré ich už majú hotové a mäkké a opáčiť...tá predstava...

niquei

barbora10,
presne tak ako píšeš. Nie je to tam úplný luxus, ale spĺňa to svoj účel a naozaj ide hlavne o prístup a starostlivosť doktora a sestričiek a tá v Cibamede určite nechýba, sú fajn.

AdnavCosti

Plne suhlasim s Barborou - ta debata, co sa rozvinula nespravnym smerom pred niekolkymi dnami /myslim, ze sparingpartnet ingridka...?/ bola taka...hmmm, no proste "zvlastna". Takze, Luxury, chod rozhodne k viacerym, vyberies potom aj tak na zaklade SVOJICH kriterii, rozhodnes pre SEBA a cele tvoje blizke aj vzdialene okolie to ma jednoducho akceptovat a podporit ta, na to predsa su rodina, priatelia... kolegyne "cakatelky" :-) Ja to mam za 10 a aj vdaka vam tu som dnes, tesne pred, ovela kludnejsia a vyrovnanejsia ako som bola este pred mesiacom. :-)

barbora10

lubs

ako pise niquei.je to sukromna klinika,nie nemocnica a podla mna to tam sice nie je uplny luxus,ale podmienky to splna.mojej maminy sesternica ma prsia od trsku a bola operovana prave tam a na to,ze je naozaj narocna klientka tak si velmi chvalila.vela zalezi od starostlivosti a doktora a ani nie tak ako to tam vyzera.

barbora10

luxuri

mne sa tiez pacia prace trsku.vela krasnych prs tu maju dievcata prave od neho.niektore dievcata tu utocia,ze sa zastava iba jeden doktor,ale to nie je vobec pravda.mne sa velme,ale velmi pacia aj prsia,ktore vlastni zajacik a jej ich robil ocenas.a mozem menovat dalej a dalej.mam kamaratku,co ma prsia od mladeka a tiez nadherna praca.takze je vela doktorov,ktory maju krasnu pracu,je len na tebe,pre koho sa rozhodnes.viem,ze to nie je lahkke,ale nech sa rozhodnes pre kohokolvek,u nas tu budes mat podporu!!!!

AdnavCosti

Ti poviem, ze som sa teda prebudila dost spotena a v tom momente som bola vdacna aj za tie ovisnute jednotky, teda na chvilu ;)
barbora10 inak 5kg je teda slusne oproti mojim 28...ale ja som udajne zadrziavala vodu, dost brutalne...len moja vtedajsia gynekologicka si asi myslela, ze 24rocna dievcina musi mat tehotenstvo bezproblemove a len vela zerie...

niquei

katka33,
Dr. Trška operuje piatky v PD a nie je to ako písala lubs v štátnej nemocnici, ale v Cibamed-e a je to tam na úrovni a aj kolektív je tam super. Bola som tam operovaná aj ja a vrelo odporúčam :-)