Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

Tak teda super!!! Ale aj v tomto si vyjadrime spolupatricnost - aj ja som uz dlho slobodna a stastna s jednym synatorom :-) To by chcelo teraz riadne ze pripit si - Na zdravie slobodnym, stastnym, prsaticam, alebo buducim... :-)

adelaide

jaj baby vy ste mladuckeeee :o)
adnavkosti suhlasim na tej pokozke to vidno
barbora teba by som podla prispevkov hodnotila urcite starsie- ale to je kompliment, si taka vyzreta, vyrovnana.
A stou velkostou ja som jasny pripad co nechcel velke prsia.
Baby poucte sa z toho.
Ja som velky clovek a tych 400 schovam do mikiny tak ze vcera bol svagor sklamany ze kde suuuu ze neni nic vidno.
Ale ked ich vypustim z tejto tesnej pooperacnej tak budu nie? :o)

Luxury

barbora 10 - dakujem moc:)

ja musim povedat, ze je to zazrak, ze sa nieco take da vobec s prsiami urobit, podla mna su vsetky pekne :) ostatne je uz na nasom subjektivnom vkuse...
naozaj, vsetky prsatice ste pekne :) a ako tu niekto pisal, je to iba fotka prs a ono sa to posudzuje najkrajsie ked je cele telo a to podla mna by bolo u kazdej super, ak nahodou sa nestane, ze sa to nejako nepodarilo....

barbora10

adnavcosti

vobec ti to nemam za zle,ved nemam co.ja totiz zeny nedelim na vek,pre mna ma kzda zena svoju hodnotu,niet vynimky,ved na veku nezalezi!!!ja mam vela kamaratok,co maju 35-40 rokov a su to nadherne zeny plne zivota a ja ich mam rada a mam v nich priklad,pretoze su to uzasne zeny.ja mam 23,jedno dieta,slobodna,ale stastna:)

AdnavCosti

barbora Dufam, ze mi to nebudes mat za zle - kolko si mala rokov pri opke? Zda sa totiz, ze mas celkom pevnu pokozku a tak...Ja mam 35 a zda sa mi, ze uz ju mam dost ochabnutejsiu ;(

AdnavCosti

S tym POCHYTAT - ja tento syndrom este nemam, ale verim, ze ho coskoro MAT BUDEM... lebo asi nie je zena, aspon z mojho okolia, kt. by !PO! nechcela nechat inu zenu s hrdostou si "šáhnout" Uz sa tesim na tuto "uchylku", len aby to uz bolo :-)

barbora10

adnavcosti

ja som mala prsia po opke uplne na sebe.az casom mi vznikla ako taka medzierka.ja aj ked som kojila,tak moje naliate prsia boli ako silikonove,krasne,velke a uplne pri sebe,takze aj po opke to bolo tak.ja som tomu iba rada,lebo tak som to chcela.doktor mi to povedal,ze ich budem mat pri sebe a aj tak je.nie vzdy sa to podari,lebo stavba tela a povodne prsia to nie vzdy dovolia:(ale videla som vela prs,ktore neboli uplne pri sebe,vacsia medzera a boli naozaj nadherne!!!zalezi na tvare,ten je podstatny,ani nie tak velkost,ale ten tvar!