Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

barborka, aj mne sa zda ze si mudre ziena, rozhladene, naozaj to nie je o veku, drzim ti palce:-)
no co sa tyka anatomov a vkladania pod pazuchu, tak ja si davam prave anatomy a dr. Cerven povedal ze on mi ich moze dat aj cez pazuchu ak chcem, takze nie je to pravidlo ze len gulate, nas doktorko toho asi vie spravit viac:-) ale teda sme sa dohodli nakoniec odspodu, budu vraj viac pri sebe
niekto sa pytal na tie pery, uz sme to tu preberali nedavno, Cerven zvacsuje aquamidom, je to nevstrebatelny material, kylie pisala ze jej to on daval, ked jej prska robil a este chce ist raz na to... teda dufam ze som to spravne pochopila co pisala:-)

adelaide

adnavkosti. tak ja stale strpnuta..plus ma uz to tak vsetko odiera pod pazuchami..ti rany su necitlive a zarovne trochu bolave, ale uz mam vypelichany aj ten leukoplast pod pazuchami aj tu gazu co zakryva rany, tak si vies predtavit..neviem dockat utorka a sprchy...

barbora :o))))))))
super konverzacia. tak v tejto suvislosti ja chcem dodat (ale to asi ingridku roztrhne) ze prave a najma aj tyyym aky pan doktor cerven je srandista, si ziskal aj mna, a o tom aku ma profesionalnu pracu som nepochybovala uz ked som tam isla, cize uz som potrebovala len sympatie a ziskat odvahu k operacii. Takze diki za pribeh, pobavila som sa :o)))

Luxury

adelaide - pripijam aj ja :)

co sa tyka konzultacie, dam vediet, ked dopozeram galeriu a vyberem doktora, ale rada by som bola zoperovana do aprila,resp. konca maja, takze Dr. Cerven to nebude. Asi sa prihlasim Dr. Trskovi /snad tie drene prezijem/ a skusim este toho kamoskinho navstivit Dziuban v Medestic,inak aj prace kosickych Drs. sa mi pacia,len do KE nepojdem. Aj Fabry mal ok pracu,ale myslim, ze zatial som len jednu videla...

ale ako to vidim,vobec netusim s akymi prsami mozem skoncit ja ...tie prsia ma kazda uplne ine,ani jeny nie su rovnake:)

barbora10

adelaide

mne pan dotkor na konzultacii povedal a pocul to aj ten moj,lebo ked sme sa predstavovali,tak ja ze dobry den ba... on dobry den ha...a tiez svoje meno,ktore je uplne ine ako moje a pan doktor nato,ze ved nebojte on si vas vezme,ked uvidi tie prsia a potom este dodal..a myslim,ze by si vas mal vziat este pred prsiami,pretoze je mozne,ze sa este budete volat uplne inak ako on:)pan doktor cerven,pre mna je naozaj pan doktor,a je velky srandista a tym na mna naozaj zaposobil!!!a ked povedal tomu mojmu na konzultacii,ze aby odisiel,lebo ja sa idem vyzliekat a on ma este urcite nevidel nahu(v tej dobe sme uz mali dvojrocne dieta) a on sa zobral a isile,tak to som sa uz skoro naozaj aj pocurala:)))

adelaide

barbora. paci sa mi co pises, tera zniem ako taka tvoja teta ked chcem povedat ze mozes ist prikladom inym mladym babam, ale myslim to tak, ze je to krasne ako sa vie aj take mlade telo a dusa prepnut do zodpovedneho rytmu a planovat co navarit na dalsi den a tesit sa z vychovy noveho cloviecika.Prave take dievcata ako ty obdivujem ja (mne vsetci hovoria ze 3 deti po sebe..ze akoze klobuuuk dolu-ale mne to nepripada take tragicke),pretoze v tvojom veku som ja este taku dozretu hlavicku nemala !!
CIZE SI DOB-RAAA
a ja som toho svojho cvoka o ruku veru ziadat musela, resp. druhe tehotenstvo ho dotlacilo. hehe

barbora10

adelaide

vies,mnohe dievcata v mojom veku chodia po diskotekach,nerozmyslaju co zajtra varit a maju uplne ine starosti ako ja,ale ja si to uzivam a kludne by som aj teraz mala hned druhe dieta.priatela milujem,on mna a mame krasne zdrave dieta,takze som naozaj stastna.zivot nie je len o prsiach a som si toho vedoma,ale ja som od 18 rokov o nich snivala a preco nie,ved v dnesnej dobe to je uplne normalne si ich kupit.a nie sme s priatelom zobrati,ale pre mna to nie je prvorade,urcite sa raz chcem vydat a prave za neho,ale nebudem predsa ja chlapa pytat o ruku.trochu romantiky tam predsa musi byt:)

adnavcosti

ja som sa rozhodovala tak,ze som videla na kamaratkach gulate,je to uplne ine ako na fotkach a mala som v tom uplne jasno,mne sa velmi pacili.

barbora10

luxuri

moj maly ma 3,5.cakala som ho,ked som mala 19,ale my s priatelom sme to tak chceli:)on ma uz 31,takze to tak malo byt.

AdnavCosti

Baby, ako ste sa vlastne rozhodovali medzi gulate - anatom? Je to uz sice u mna jedno, kedze som si tie svoje v piatok vyplatila :-) ale mozno pre dalsie dievcta...