Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

jezisi, tie 735ky su priserne, pred tym co mala tie 400ky vyzerali gustusne, ale toto v tej modrej bluzke, jak dojna ....ehm, toto podla mna uz s estetikou nema nic spolocne :(( je to na moj vkus vulgarne...
barborka
no taka cudna otazka ci potrebujem?bavime sa tu o plastickej chirurgii, skraslovani, ani silikony nepotrebujeme k zivotu,len sa proste chceme viac pacit :))

bru

sloniik
ja ich nemám už prelepené , 3 krát za deń ich natieram a dávam si cez jazvy len tenký kapesník látkový a nič sa mi nelepí a aspoň ma nič nerežie, ja som mala tiež z toho prelepovania už vydratú kožu, a pekne ako som si to s tou kalciovou natierala sa mi to zahojilo , doktor povedal že ich nemusím lepiť, a vyriešila som to s tým kapesníčkom,

sloniik

bru
a čo to odliepanie? tebe to ide ľahko? ja som mala pocit, keď som si sťahovala náplasť,akoby sa mi otvárala aj ranka. Je to nechutné, prepáčte, ale fakt som mala taký pocit,,,

misel711

martinka

ja som bola pred cca dvomi rokmi u jednej doktorky v prahe, s kamaratkou. a jej sa to moc nepozdavalo..
v podstate ide o to ze mame predipoziciu na rakovinu prsnika, 70% ci kolko . a lekar ze by mi odporucal odrodit a potom si vybrat cele prsne zlazy..
davali raz v telke dve americanky tusim, ktore si akoze dali odrezat prsia, ale nakoniec ich mali a podla mna to museli riesit tiez nejako takto...

martinka54

misel
ano niektorym babam aj uberali zo zliaz. myslim si, ze mondan uberali, ale co viem na 100% tak delle rezali zlazy na osminky, lebo ich mala moc tuhe. a ty si bola len u jedneho doktora?

misel711

maria

ja termin este nemam. pisala som tu raz, a aj mam fotky v galerii, ze chcem resp navrhli mi ze si mam nechat vybrat prsne zlazy, obidve, len najprv by som chcela mat deti.. teda aspon jedno ak sa podari...
aj som sa tu pytala ci to niekto absolvoval ze obe prsne zlazy prec a ako to potom vyzeralo... lebo ja tuku moc nemam a ked by mi vzaly aj tie zlazy tak neviem co by mi tam ostalo..

bru

Ahojte kočky v stredu budú dva týždne od opky., ja si tie jazvy(pod prsom), natieram s kalciovou masťou, a mám pocit že pekne mäknú aj ke´d sú ešte červené, mne doktor hovoril, že z hocijakým mastným krémom natierať( a videla som aj na internete príspevok doktora Doležala z prahy, ten tiež káže natierať. Ak budú už zahojené začnem s krémom Contractubex, potom mi krásne vybledli jazvy aj po dvoch cisárskych ( mala som ich také škaredé zatvrdnuté, ), úplne zázračne mi vybledli a tkanivo zostalo super mäkké, a to už boli dosť staré jazvy( 10r, 2r), z mužom sme sa len čudovali ako sa z dňa na deň strácajú tak určite odporúčam...