Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

babule aj ja by som si chcela dat trosku zvacsit pery. ze by mi tomohol dr. urobit hned pri opke. no spytam sa ho na to v piatok.
ozaj, kolko stoji konzultacia u dr. cervena? aby som mala tolko hotovost. lebo ja skoro stale platim kartou, a uz sa mi parkrat stalo, ze si kupujem a kupujem a tam sa nedalo kartou a nemala somsi kde ist vybrat, tak sommusela vratit nakup... xixi

zuzkas

korki,adelaide ďakujem:-)mne sa tiež páčia tvarovo,akože z toho,čo bolo pred,tak to bolo doslova vykúzlenie,len to je tak,že keď už ich máme urobené,tak si ich sledujeme viac ako pred tým a hladáme na nich chyby,ktoré si iní ani nevšimnú!ale už by som ich nikomu nedarovala,ani nepredala:-))!!!a adelaide uvidíš ako sa aj tebe budú časom meniť a v podprde a v oblečení si tiež nikto žiadnu odchylku nevšimne,budeš o nej vedieť len ty!

barbora10

leus

to bolo myslene tak,ze mnohe maju krasne pery a aj tak si to davaju.ale ak doktorovi povies,ze chces aby to vyzeralo prirodzene,tak to budes mat urcite pekne a nebude s teba hned kacer:)inak kylie to ma od cervena a ma to naozaj velmi pekne a prirodzene!!!a podla mna to nebola cudna otazka:)pretoze kamaratka nema vobec ziadne pery a nikdy si ani len ruz nemohla dat,takze ked mi povedala,ze si ide dat konecne urobit pery,tak v jej pripade sa ani necudujem,lebo naozaj nema ziadne.ale to vobec nebolo myslene v zlom,takze ak chces mat pery vacsie,tak samozrejme chod do toho!

milena59

baby ja som 3tyzdne po opke, viete mi prosim napisat ci sa mi ta koza natiahne? Mam to take strasne tuhe, aj ked mi je zima, na bradavkach mi to absolutne nevidno. Predtym mi bolo trosku chladno a mala som mini bradavky teraz tam nemam asi dost koze. Strasne tvrde natiahnute.

adelaide

zaujimave, ja som mala vytahanejsiu kozu na pravom tiez, ale to mam teraz vyssie..lave ktore bolo ploche mam nizsie. ale viac ako ty.no ved uvidime

korki

zuzkas, mas ich nadherne... akoze, keby si na to neupozornila, tak to ani nie je vidno tu minimalnu asymetriu. a ani by som to asymetriou nenazvala... v oblecku, ci v podprdke uplne super a tie dva mm odchylky.
ja viem, ze mne sa to este len hovori. no ja by som bola rada aj za take.

ale ani prirodzene prsia nebyvaju vzdy uplne rovnake. ja napr. nemam teda ziadne, ale minule som si vsimla, ze jedno mam otrosku vacsie ako druhe a to po tych kojeniach, ale ked sa uplne vystriem, tak to nie je vidno, len ked sa zhrbim, tak to je vidno. a to teda nemam ziadne. tak si myslim, ze budem mat miernu asymetriu aj po opke. ale pokial bude takato, tak mi to asi vadit nebude. ale ine bude, ked to bude...