Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sloniik

Dobré ránko dievčatá,
prišla som si k vám pre radu :) Som 21 dní po zväčšení. A zaujíma ma, ako sa mám starať o jazvičky (v podprsnej ryhe). Zatiaľ ich mám prelepené priedušnou tenkou náplasťou, ktorú mi dal doktor. Povedal, že podľa potreby prelepovať. Ale ta náplasť drží ako pribitá, po týždni som si ju prelepovala, nieje to nič príjemné... :(
Prosím Vás, ako ste to riešili vy?Ako Vám radil Váš chirurg? Kedy ste začali jazvičky mazať? Veľmi uvítam všetky Vaše skúsenosti!

lenkea

Moj priateľ roztrubil skoro všetkým kamarátom,ze mam nové prsia,vsetci prikukuju,ale opytal sa ma len jeden na detaily.
Baby,co mate jazvu pod pazuchou,co ste si na nu natierali?lebo mam ju este fialovĂş,Bojim sa ze do leta nezmizne.

Nela111

baby, uplne suhlasim s navrhom, ze davat do galerky aj fotku postavy. Alebo aspon po pas (resp. nizsie brusko). Lebo inak to vyzera, ked su na foto iba prsia, a ked je aj trochu postavy. :-)

korki

kleopatra, no to uz aj ja sa na to tesim, ked muzovi kamarati budu rypat... xixi...

ale ja sa budem hrat na sl. judiniovu a budem zapierat a zapierat...

Luxury

Korki - presne nad tym som uvazovala, ked som lezala na chrbte /cvicim/ a kukala na stenu a rozmyslala nad prsami :) ze ved a ked kazdy den jazdim do prace, aj porod je risk...cely zivot vlastne:)

Nelina - livee /livaa/ :) robili v Ke v Chirmede - aj ja som to zistovala z pispevkov do zadu, bo sa mi pacia, oni robia tiez pekne, len su daleko...aj Guba sa mi paci.

Ja som sa rozhodla - Trskovi volam zajtra a este kuknem toho Gubu raz a behnem aj k nemu.

Kocky, ktore sa uzdravujeje po OP, ako je? Vsetko je dobre, ste spokojne, nebolka uz? piste piste a drzim palce!!!

Nelina27

dievcata neviete kto robil prsia Livai? boze ako sa to sklonuje? nema tam uvedeneho chirurga ani velkost implosov, celkom by ma to zaujimalo, pekne su...
inak naozaj aj Trska robi krasne, aj od Marsala som videla pekne, tazko sa rozhodnu tie, co este nemaju naplanovaneho operatera:-)
neviete kedy evka nahodi nove fotecky do galerky? tusim spominala tento vikend, ci sa mylim?

korki

ahojte
no babule, ja kym vas docitam, tak mam aj krce na tvari, co sa usmievam. moj muz sa ma pyta, ze ci si citam vtipy??? sranda s vami...

vandi, vsetko najlepsie k meninkam zajtrajsim. nech sa vydari opka a budes stastna prsatica...

a co sa tyka toho rizika. aj mne to stale vyhadzuju na oci, ze ci sa nebojim, ze sa moze stat to a to. ale to iste je aj ked si robis soferak, ved vlastne dostanes do ruky zbran a ides na cestu. takze keby sme sa mali vsetkeho bat, tak sa nikam nedostaneme... tiez si myslim, ze risk je zisk a co sa ma stat sa stane... ja sa len bojim, ze sa nepreberiem z narkozy. raz bola relacia doma s markizou a bola tam mamicka jednej 18 rocnej zosnulej dievciny, ktora zomrela pri zvacsovani prs. no bolo to uz davno, ale aj tak si na to stale pamatam a ta pani tam vlastne hovorila ako sa vyrovnavala s jej zbytocnou smrtou a mala tam uz taku rocnu dcerku a tu mala ako utechu za tu stratenu dcerku. no bolo to strasne smutne. lebo to dievca bolo krasne a mlade...

Luxury

kleopatra - to som nevedela, ona pisala v roku 2007 ze si to dala urobit pred 8 rokmi,vtedy asi boli ine silkace...tak som rada...
nie este niesom po op,ale zajtra volam na konzultacku a najneskor do maja by som chcela byt zoperovana,nalepsie marec - kvoli robote,potom zacina sezona...tak teraz citam vela
ja som sa zamyslala uz 5 rokov :) preto som do toho este nesla, len obcas mi to preleti v hlave, tak sa pytam,ako ste sa na to pozerali vy...:)