Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

áno adelaide pravé je nižšie a do strany a keď mám aj podprsenku rovno danú,tak vlastne jeden košík mi akoby odstával na boku a aj ramienko jedno mi odstáva viac od tela ako druhé.akože je to taký detail,ale je.nieje to nejak vidieť pod oblečením,ale ja to cítim.to pravé som mala takú vyťahanejšiu kožu a aj teraz je také,že keď si ich dám do ruky,tak pravé viem dať vyššie,že tam je väčšia tá koža,taká volnejšia.

adelaide

zajacik diki,ja viem..viem. vsak dufam dufam..
zuzka to co pises, jasne uz chapem. na fotke pozeram, prave mas nizsie ze.

zuzkas

adelaide používam niveu Firming Lotion s Q10,ja mám veľmi suchú pokožku,nemôžem si dať hoci čo,ale to mi fakt veľmi vyhovuje a natieram si ním aj prská.a čo sa týka vzhľadu tých mojích,tak som s nimi v celku spokojná,keď porovnám z akého základu sa vychádzalo,ale niesu rovnaké,jedno mi ide trošku do strany a mám ho nižšie.jedno ramienko na podprde si musím dávať na kratšie,takže to mi vadí.

martinka54

adnavcosti
citam sa vseliako. tesim sa,bojim. teraz som v praci tak moc nad tym nerozmyslam, ale potom pojdem domov upratovat, nakup spravit nech maju co doma papat, kym sa vratim. dufam, ze najneskor do stvrtka som doma.

zuzkas

Adnav mám 28 a 2 deti.ja viem,je to individuálne.napr.môj 2 ročný syn mal minulý rok popáleniny 2a 3 stupňa na brade a hrudníku/mal zasiahnutých 9%tela,lekári nám povedali že bude nutná plastika pokial chceme aby mal pekné telíčko,ale že až po roku aby sa videlo,ako sa to zahojilo a teraz keď je 9 mesiacov po úraze,tak tam tiež takmer nič nemá a cez leto keď sa opáli,tak mu to už úplne zmyzne.takže ono to je fakt o tom,že kto má akú kožu.ja viem,že syn je dieťa a tá koža sa vie lepšie obnovovať,ako keď má niekto už vyšší vek.

adelaide

zuzi ake telove mlieko pouzivas? a co antiperspirant a holenie? ako vam to baby islo zo zaciatku? to holenie

zuzka pozerala som tvoje foto znovu. co presne sa ti nepozdava, spominala si nedavno nieco..ale nepamatam si presne..
zdaju sa mi velmi pekne ! hm no ja mam tusim jedno prso o dost nizsie ako druhe, uvidime co zajtra dr. povie. hladam taku asymetriu aj u inych, ze ci sa to spravi, ale neviem to posudit.

AdnavCosti

zuskas To je super, ze sa ti to zhojilo tak perne. Urcite to je o individ. elasticite a stave pokozky, mas uz po 30tke? Lebo ja osobne v 35tich uz svojej pokozke "neverim" az tak ako pred 10 rokmi...