Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

Luxury

Nase silikony by do tela vytiect nemali, aj keby boli urazom poskodene, alebo neviem co... tej holke, ak zacala vytekat napln, tak ma iny druh silikonu, citala som, ze na Slovensku sa ale nepouziva..

A ty si uz po opke?? Alebo cakaas?? A myslim,ze kazda z nas sa pred operraciou zamyslala, alebo zamysla nad moznymi rizikami.. ale tak.. risk je zisk.. :)

kleopatra4589

Ach, dievcata.. a je to definitivne vonku.. dnes sa mi priatel nechtiac priznal, ze uz sa ho takmer vsetci jeho kamosi pytali, ci som si dala zvascit prsia.. ach jaaaaaj, to len ja naivna som si myslela, ze si to ludia nevsimnu.. :o/

AdnavCosti

Jeeej, tak ty si Vanda.. ake kraaaaaasne meno!!!! :) Tak vsetko najlepsie k azajtrajsim meninaam :)aj to Costi znie zaujimavo.. pokial clovek nepozna vyznam.. neviem, ci by som sa chcela volat po liakoch na travenie... :)

Luxury

Baby, citala som tu jeden pribeh o ,,edite", ktorej po OP nastala asymetria a musela na REOP...a potom ze mala pad a zacala jej vytekat napln atd....ste pripravene,ze sa nieco take moze stat, alebo nato nemyslite??