Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

adelaide ja som začala používať deodorant len pred nejakými 2 týždňami,pritom pred opkou som používala denne.menej sa potím od opky,nesmrdím...

zuzkas

a ešte dodám,že ja som si jazvy ani nemasírovala niesú vôbec tvrdé,normálne je tam hladká koža,žiadna vyvýšenina,alebo hrbol ani nič podobné.

adelaide

adnavkosti dik za info o jazvach..cize premastovat..
a nevadi antiperspirant a mydlo pod pazuchou?
podpazuskarky prosim ozvite saa

zuzkas

čaute babule.čítam vás,že sa tu radíte či natierať jazvy,alebo nie a ak áno,tak čím...ja som tesne po opke tiež rozmýšlala,že si niečo kúpiťm v lekárni,alebo objednám cez net,lebo sa mi zdali jazvy strašne škaredé,ale chcela som im dať trošku času.zatial som si ich ničím nenatierala,len trošku telovým mliekom po sprche a akurát včera som pozerala,že mne ich už takmer nieje vidno.teda sú úplne bledučké,uzučké a už si nebudem ani žiadne mastičky,alebo pásiky kupovať a viem,že do leta už nebude po jazvách ani stopy.možno sa to každej hojí inak,ale ja ich mám fakt takmer neviditelné!

AdnavCosti

uz sa tesim na pocit, ked mi z push-upky nevypadnu dalsie vypchavky...len pekne plne, k telu prirastene, MOJE cicule :-)

AdnavCosti

Ahojte baby,
niekedy predvcerom som sa snazila zistit okolo tych jaziev co sa da...aj som to tu pisala, teda:
s RONOU nerobit nic, max. calciova mast al. lekarska vazelina - dostat v lekarni za par centov. Tak po 6-8 tyzdnoch sa uz ma zacat cielene s "pracou na jazve". Rozsireny je ten spominany Contratubex, mna ale dost zaujali SILIKONOVE PASIKY - udajne bomba a stara sa to o jazvu "samo". Nemate niekto skusenost? Su to tie naplaste, gely...kt. sa pouzivaju na klinikach popalenin a rekonstrukcnej mediciny.
Ale starat sa o jazvu treba zacat co najskor po zhojeni rany - po 6-8 tyzdnoch. Ja tie silikonove hluposti asi vyskusam, ked s tym tu nie je skusenost, aspon vam potom napisem :-)
martinka 54 A ako sa citis? nie si nervozna, napata...? Ja este 9 dni...

adelaide

maria hej hej...uz sa fakt tesim..
ziadna ste si neprelepovali iniciativne tie rany? uz to mam tak zrele na vymenenie ze az...
no uz vydrzim teda..