Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ahoj adelaide, chcem sa spýtať, či sa aj potíš , lebo tie dve baby, čo boli so mnou na opke povedali, že ony sa vôbec nepotia, tiež mali rez pazuchou.

maria1113

ahoj sloníík, ďakujem za spýtanie, mám sa dobre, prsia sa mi páčia, som spokojná. Ja používam náplasť zn. Micropore, mám si to prelepovať každé štyri dni. To je zvláštne, že tam ešte nie je tvoje nové foto, už sa teším. Keď pôjdem na druhú kontrolu, tak tam sa potom spýtam, ako sa najlepšie starať o jazvy.
Misel711, ty si zlatá, ty kedy máš termín?

misel711

baby, ja vas mam tak rada!
neprispievam sem moc, ale citam vas kazdy den!

ked sla maria a adelaide na opku, som to uplne prezivala, az mi frajer rehotal ze jak keby som tam sla ja :)

a barborka co sa tyka omakania, podla mna by pani doktori svoje najkrasie "kusy" mali zamestnavat :D vies, ze raz do tyzdna by si sedela v ambulancii a zaujemkyna co by prisla, by si mohla chytit :)

dufam baby ze tu budete aj neskor, ked pojdem ja... len chcem pockat este na deticky...teda najprv deticky a potom prsia...kedze chcem prec tie zlazy :)

martinka54

slonik
snad nie. mne sa tak stalo, ze som bola ledva 2 tyzdne po opke a s malou som bola na ihrisku a uplne som sa zabudla a parkrat som ju podvihla, ale nic sa mi nestalo

sloniik

Teraz sa mi stalo, že som si bez rozmyslu spontáne pobehla, ja blbá!!! Uplne som zabudla, že nemôžem :(
Juj, to je nepríjemné! Dúfam, že sa nič nestalo :(((

sloniik

adelaide ahoj
to veru neviem ako na jazvičky pod pazuchou... Ale doktor mi povedal, že nemám jazvičky veľmi máčať a snažiť sa, nech sa mi tam nedostane sprcháč. Tiež mi povedal, že sa mám vyvarovať horúcej vode! Že to dráždi. Takže pod prskami si priamo neumývam.
Ty máš ako prelepené jazvičky pod pazuchou?

adelaide

ahojte sloniik ahoj
dobra tema tiez ma zaujima ako sa starat
o jazvicky ale pod pazuchou.. aj antiperspirant pouzivate? normalne umyvate mydlom?

sloniik

Ahoj Majka! ako sa máš??? :) Cicušky sa páčia? Čítala som, že si všetko znášala oveľa lepšie ako býva zvykom! Super! Ja už som aj fotky do galerky posielala minulý týžden, no zatiaľ tam niesu...
Biolampa? Hmm, môže sa používať aj na čerstvé jazvičky?
Ty máš tiež takú tú naplasť, rozmýšlam že čo by uľahčilo to, aby išli lepšie dole...odstraňovala som ich, ked som sa osprchovala, boli vlhé, išlo to trošililinku lepšie ale nie veľmi..Ako často radil tebe doktor prelepovať?
Inak, keď som si ich videla, bola som milo prekvapená, čakala som že to bude horšie.Dúfam, že to bude len a len lepšie :)

maria1113

ahoj sloníík, ja som zatiaľ len po prvej kontrole, ja si mám tiež prelepovať jazvy, ako spomínaš ty, ja potvrdím, že tá páska ide ťažko dole a je to nepríjemné. Mne doporučila jedna známa, že na jazvy je dobrá biolampa.