Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

lubs a na akú operáciu ide malinké?ja som bola s malým 8.10 na oboje mandle a na prsia som šla 21.10,takže tiež som to mala trošku divoké..

korki

no baby, to je veru sranda s tym bufetom. aspon ma to nezaskoci... len aby som si tam nepytala implantaty rovno, xixi...

asi bufet krachoval, tak to takto vymysleli, ze si tam vlastne hned aj nieco kupis. no dufam, ze tam bude mila, tu si veru hned kupim...

barbora10

adelaide

k tym rankam.ja som si ich prelepit musela,lebo po narkoze som sa velmi potila a zacalo sa mi to odliepat,tak som si to prelepila cistou.ja v tom problem nevidim ak si to vymenis za ciste.a po vybrati stehov mozes kludne pouzivat deodorant tak ako pred tym.

maria1113

kkorki, presne ako povedala adelaide, konzultačka stojí 20eru, v Novamede ti dá sestrička papierik s uvedenou sumou, s tým pôjdeš do vedľajšej budovy na prvé poschodie a tam to zaplatíš v bufete a s bločkom prídeš a dáš ho zase sestričke.
Adelaide, ty ideš zajtra do BB, o ktorej tam máš byť?

zuzkas

adelaide veru s tým bufetom je to sranda!my si robíme s mužovým kamošom srandu,že som si kúpila v bufete rožky a tresku a k tomu mi dali ako bonus prsia:-))

adelaide

korki to sa presne stava mne :o)
konzultacia stoji 20 eur. budes to platit v bufete, tak si mozes aj horalku hned kupit :o) Maju to tak srandovne vymyslene.