Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

lubs

kamaratka ma 240ml a mala asi take ako ja pred operaciou.ona bola na opke pred 4 rokmi u cervena.on jej chcel dat viac,ale nechcela a teraz uz priznala,ze skoda,ze neposluchla doktora a uz zvazuje,ze ide do toho zas.inak prsia ma ale krasne,pretoze ma ich sice mensie,ale ma nadherne bradavky a krasny tvar.

milena59

lubs
ja to tiez pozeram dokolecka, podla mna aj Lia ich ma super. Ja som tam poslala foto uz 2x ale nejako tam neboli vlozene

milena59

baby ja som 3tyzdne po opke, viete mi prosim napisat ci sa mi ta koza natiahne? Mam to take strasne tuhe, aj ked mi je zima, na bradavkach mi to absolutne nevidno. Predtym mi bolo trosku chladno a mala som mini bradavky teraz tam nemam asi dost koze. Strasne tvrde natiahnute

barbora10

video zvacsenia pier

sk.serial-online.cz

ja tam velky rozdiel nevidim a to jej vkladali implantat.takze nie kazda hned vyzera ako kacica.

otrasne vyzera teraz aj ovariova

www.pluska.sk

pred tym mala usta sice uz zvacsene,ale urcite lepsie ako teraz

www.zhongyianna.com