Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

lubs Engyston a teraz je novy, fakt dobry Preventan
barborka to vies, tvoje perky isto nepotrebuju Aquamid ani nic podobne - samozrejme v dobrom - su od "prirodzenia" krasne plne...
Inak pozdravuje vas moj priatel - ze:Ako sa maju tvoje imaginarne priatelky? xixixi

bianca003

leus
ahoj ja som sa nan pýtala na ten aquamid pána doktora Č. Tak 415 eur stojí 1 ml plus 60 eur je ako za aplikáciu

Luxury

ahojte kocky, vyzera to tak, ze mam zajtra konzultacku....dam potom vediet co a ako:)

lubs - uvidim co povie doktor, ale mne by sli asi anatomy a max do 300 ml, nechcem moc velke, take pekne dobre Cecka...budem spokojna

Nelina27

leus, toto napisala kylie ohladne aquamidu prednedavnom:

OK, tak strucne : Dr. Cerven, Aquamid, 890 eur, 2 ml, 1 do hornej, 1 do spodnej ;)

inak ja tiez nad tymi perami uvazujem davno, ja ich mam dost uzke, tak by som prijala take trosicku vacsie:-) nie moc, len prirodzene, ziadna Kucherenko. a teda ked to robi nas doktorko, to by mohlo vyzerat velice dobre, normalne rozmylam ci by mi to nemohol urobit pocas opky... ked uz budem uspata, a tiez rekonvalescencia, za tyzden by mi hadam zmizli modrinky na ustach kym pojdem medzi ludi:-)