Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Lia 86 prosim ta napis mi kto ta operoval, tvar, velkost, znacku implantatu...kolko s po operacii a ake si mala asi prsia pred. Ja som baba, ale som z tvojich uplne unesena...presne take chcem. Nepredas? Alebo nevymenis?
Vsetky ostatne zdravim, uz som doma a postupne si Vas konecne popozeram vsetky a budem ticho zavidiet...zatial

Nelina27

korki, to ci sa ti skryje jazva pod prskom podla mna zavisi aj od toho ci budes davat gulate alebo anatomy, pri anatomoch sa skor asi vytvori ta podprsna ryha ako pri gulatych, preto asi milena to ma tak ako to ma... rozhodni sa podla toho co ti lekar poradi a ako to citis ty
mne sa zda ze dr. Cerven dava najcastejsie gulate a rez pazuchou, ale ja budem prave jedna z vynimiek, idem na anatomy a rez pod prsnikom:-))) a verim ze budu tak isto krasne ako u ostatnych:-)

cayman

ahoj liuska dakujem :)
som velmi velmi spokojna a ten pohlad,ked mam obtiahnuty sveter,vyzeraju ako trojky :D uz sa neviem dockat kedy budem kupovat podprdy a konecne vystrihy :D

jedine naco si musim zvyknut ze mi trcia do bokov,nemozem dat ruky k telu,lebo uz su tam prsia :)

a co sa tyka tych doktorov,aj ja som si vsimla,ze cervena hned odhalim. jeho prsia mi vsetky pridu uplne rovnake tvarovo-len objem sa meni,

korki

milena,

no ja som si to aj myslela, ze to nebol dr. cerven, hlavne teda kvoli tomu rezu spod prsiek... preto som sa cudovala, ze aj napriek tomu, ze si nemala ziadny zaklad, ze ti daval rez spod prsiek...

ja neviem baby aky rez si mam zvolit??? ja uz som bola presvedcena od tom pazuchou a teraz ste ma zmiatli...

ja si myslim, ze ked tam teraz nic nemam, tak sa mi nebude dat skryt jazva. ze lepsie by som to mala pazuchou...

Lia86

Cayman,

Prave som pozerala tvoje prska v galerke, mas ich uzasne!!! Fakt musis byt max spokojna.
Inak ked tak pozeram galerku, mam pocit, ze kazdy dr robi podobne prsia, ak by som sa na nejake pozrela, myslim, ze by som vedela povedat, ci ich robil Cerven alebo Trska. Teda aspon ja to tak vidim...

Nelina27

zuzi16, musis poslat foto svojich prsiek livke, ona ti na zaklade toho da pristup do galerky
inak som strasne zvedava na adelaide, s akymi pride pocitmi:-)))

lubs, aj mojmu synovcovi robili ten zakrok na uskach, konkretne v BB v nemocnici, ma teraz po probleme, takze urcite chodte do toho, nebude to take strasne.

Nelina27

zuzi16, ja som ti vcera odpisala ohladne interkliniku, musis kuk dozadu:-)

dievcata myslim ze postavy mate vsetky akurat, ono to hned inak vyzera ked sa vyplni aj horna polovica tela a tym spravnym zakrivenim potom aj pas vyzera stihlejsi, aj boky akurat... ja sa uz tak tesim ked budem mat po, v noci sa mi zase aj snivalo o tom, potom som nemohla zas 2 hodiny zaspat co furt o tom premyslam, este 7 tyzdnov... nech uz to rychlo ubehne.

barbora10

milena

to treba napisat livke,aby to opravila,lebo ked ti ich robil trska,tak nech je to tam spravne napisane:)

barbora10

cayman

co sa stalo so selavi fakt netusim,ale myslim,ze si dala odstranit foto z galerky sama.ale preco zmizli jej komenty,tak to netusim.