Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

dobry vecer vsetkym...
tak mam po konzultacke u pana Dr. Trsku...
navrhol mi 285ml a 320 ml, polytech, anatomy,vysoky profil alebo ultra vysoky profil, ale ze viac ml by nedaval, bo mam uzucky hrudnik :(, vraj budem mat plne B,resp. mensie C :(((, som myslela ze aspon riadne Cecka:(( ale ze to inak by vyzeralo na babe s vacsim hrudnikom,ze na nej by boli male, ale ze na mne akurat,prirodzene,ako som mala poziadavku..
vysvetloval mi aj tie drene, je to logicke a radsej ich pretrpim...
operacia predbezne na zaciatok aprila, ak by mi vyslo da sa aj marec...
a tak no...tak idem vybavovat sono prs

Drzte sa tie co sa zotavujete a aj tie co sa chystate!

maria1113

adnavcosti, nie nechystám, lebo nepracujem, tak sa môžem v kľude zotavovať. Ja som mala výsledky o štyri dni.

AdnavCosti

Barborka U nas sa zatial nespisovalo nic, ale aj tak - za poslednych 8 rokov sme my zatvoreni neboli, hoci okolie uz bolo na chripkovych... Podstatne, aby som vydrzala...nebyvam chora /naposledy som antib. brala pred 10 rokmi/, ale Murphyho zakony platia :-(
Dnes som bola na krv rano - v ramci predoperacnych - nepamatate, o kolko ste mali vysledky? Zabudla som sa sestricky spytat

barbora10

adna

moj maly mal teraz anginu a tiez vysoke teploty a este k tomu ide chripka,takze je najhorsie obdobie.uz aj skoly niekde zatvorili pre chorobnost a u nas sa uz tiez spisovala dochadzka a vyzera to tak ze budu chripkove:(((

AdnavCosti

katka Tak tda vitaj na "zacripkovanom" Slovensku! Ked si v lietadle pospala, aj sa ti snivalo o tom, o com mne posledne noci stale :-) ?
9 dni do op a moj synator po neviem kolkych rokoch teploty okolo 39!!! A dnes mi priatel vola z prace - "Puska, ja nevladzem ani dychat..." Roky neboli chori a teraz prave...Dufam, ze mna to minie. Zjancim sa!!!