Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzi16

A ak by sa dalo, tiež by som chcela vidieť neake fotečky, pretože neviem presne, či tie gulaté, alebo anatómy,hmmmmm....

Poraďte...

Pre inšpiráciu...:o)

barbora10

lia

krasna si cela a prska ani nevravim!postavu mas super,takze ziadne kilecka dole netreba:)a tie podprsenky som si aj ja vsetky pokupila a su super,lebo pevne drzia prska a dobre sa v nich citim a robia nenormalny dekolt:)))

cayman

velmi pekne prska ti pan doktor spravil a aj velkost je super.velmi sa mi pacia!!!

slonik

aj ty mas krasne prsicka,velmi pekne su!!!ale do galerky treba napisat aj u koho si bola operovana,lebo to je dolezite,aby aj ostatne dievcata vedeli.

milena

krasne,krasne a velmi prirodzene.pekna praca,nikdy by som nepovedala,ze su silikonove!!!

zuzi16

Ahojte baby...čítam si to tu a čítam a mám z Vás strašne príjemný pocit..ste plné elánu a pozitívnej energie,hmm...

Tak dajte trošku z nej aj mne,hmm...Vo štvrtok idem na konzultačku k dr. Ráczovi do Interklinik, pozná to niekto??

A chcem si dať gulaté silikony..mám dve detia prsia nie sú to, čo boli...

poradte niektorá a trošku ma upokojte, prosíííím..:o)

Lia86

Jeeej babulky,

Vy ste moje zlaticka, vy vzdy viete tak cloveka potesit, pochvalit. Fakt neviem, co by som si bez vas a tohto fora pocala, neprejde jediny den aby som aspon dvakrat na toto forum nesla a neprecitala som si vas. Dakujem, ste zlate!!!!
Inak zacala som chodit pravidelne na zumbu, a mam pocit, ze sa mi trosku brusko formuje, vrele odporucam:)

zajacik_006

Lia
klobúk dole, krááásne prsíčka. Ty že máš veľký zadok,alebo skôr ti treba po ňom nahádzať! Veď máš postavičku ako lusk,iné by ti mohli závidieť. A počkaj v lete! To bude tých padnutých sánok...

korki

lubs, aj ja som proti zbytocnym zakrokom. ale ked ti uz dieta nepocuje, tak som sa zlakla a brala som vsetky moznosti... a polepsilo sa. teda uz pocuje uplne...

a tiez sme vyskusali rozne alternativy, colostrum, aloe vera... nic nic nepomahalo.

Lia86

Tinda, Adnavcosti,

Vy ste take zlate, ale to ste asi nevideli moj velky zadok a moje komplexy z postavy...
Fotecky pred bohuzial nemam, ale mala som take dvojky. Mozno skusim vyhrabat daco v plavkach...
Inak s pracou dr Trsku som moc spokojna, vyzeraju uplne prirodzene, a ked chcem, nahodim push upku a mam ich pod nosom:))))