Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tinda

inak čo som si všimla, tak českí doktori nejako nepreferujú tiež rez pod pazuchou,na omlazení som snad ešte ani nevidela babu čo by mala vložené gulaté implantáty takto,hmm zaujimave...
adnavcosti tiež sa pripájam,lia ma nádherné prsia,super velkosť aj tvar a absolutne nepôsobia umelo a do toho tá postavička no neni čo dodať xi

milena59

nela 111
ahoj, no on mi navrhol pod prso ryhu. Mne sa to pod pazou ani nepaci, ono to tam tak trosku vidno a udajne to je bolestivejsie. Ale urcite si mozes vybrat. Aj holka co bola na opke so mnou si vybrala inak ako jej bolo navrhnute. Ja som skutocne ziadne prsia predtym nemala, dietatko ma vycucalo :)

milena59

nelina 27
no ja som strasne spokojna podla mna je to jedna z naj veci :). Mam po ustavicnom probleme, konecne sa mozem hrdo vystriet :)...drzim ti palce

AdnavCosti

Lia Skoda, ze nmas fotky pred - uz som to spominala viackrat, ze prave tvoje prska su moje TOP - chcela som len vidiet, ake bolo vychodisko....

Luxury

Martinka strasne moc drzim placeky! Si v SNOPE? este neni na 100% ci pojdem na konzultacku, uvidim ci ma sef pusti:(mam Dr. zavolat...

Niela111 - ja som sa davala von znamienko a mala som keloid,chodila som na take laserove vpichy nejaku dobu,najprv to bolo skarede a teraz to mam velmo pekne, ani nevidno...ale ako sa ide na jazvy po OP, to netusim.

Baby co ste pridali foto, mate to krasne urobene, iba tisko zavidim a predstavujem si na sebe :)))
Lia89 -jaka si ty kocka, dufam ze aj mne tak pekne urobi:)
adelaide - po troch detoch mas super postavu!!cvicis? som zvedava ako vyzeras s velkymi prskami :)

Kleopatra - u mna to tiez vie len mamina a kamosky. Oco neviem co, ale vsak sa jedna o mna, nie o neho?:) ani milenec moj to nevie.. prekvapenie:D A co povie syn,bo on nexce aby som mala vacsie prska mi povedal,ze jemu sa pacia take...chudatko

Baby, ja neviem, nepiste o tej smrti,bo mi je do placu...keby sa mi daco take stalo, chudatko moj maly :((( tak mi zostalo z toho strasne clivo:((( ze uz aj prestavam mat chut:(((

mondan

martinka54,
tak už nás asi nečítaš, ale aj tak ti strááášne držíím prsty a budem na teba zajtra myslieť a čakať kedy mi zavoláš..
Danka0,
keď robí reopku tak len v Ružinovskej, lebo tam to môže ísť cez poisťovňu, ale Snop je súkromná klinika, takže tam by to tiež dokázal zoperovať, ale na tvoje náklady.