Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Katka33,

Zlatá, že či nepredám:)
Ja už by som si moje dva prírastky veru nedala ani za svet, xixi.
Mňa operoval doktor Trška, mám 410ml, guľaté, vysoký profil, a som 5 mesiacov po opke. Prská sú neskutočne mäkučké, príjemné na omak, veru, ako písala Barborka, keby sa dalo takto na diaľku, dala by som vám omakať:))) Predtým som mala dvojky, ale veru na nové prská som si zvykla okamžite, som sa s nimi zžila ešte pred opkou:)))

mimuska 85

ahoj moja...da sa len to este pobolieva :-( a už neviem co si mam dať...volala som sestricke že ibalgin tak neviem... a ty ako?

AdnavCosti

tinda
Suhlasim s tym identifikovanim chirurga na zaklade fotiek :-)
Kolko si po opke? Mas velmi pekne prska a som prekvapena z toho, ako prirodzene vyzera takych 400ml na tebe. Ja idem na 320 a myslim, ze mam podobny zaklad ako ty...
a este nieco - mas v obyvacke presne take panelove zavesy ako ja :-)))

Veronika 86

Luxury
ake ty mas miery? Viem, ze si to tu spominala a sa mi zdalo, ze mas podobne ako ja.. Ja mam 162cm,48kg, 70cm pod prsiami a ja budem mat 330ml, vysoky profil, okruhle..

tinda

a ešte k tým prskám,presne ako píšete,ja ani nepotrebujem mať ku prskám napísané pri fotke meno doktora,hned viem ktoré sú od koho:))))

tinda

Luxury nie silikony:),ale tzv.sizer sa to volá to ti vloží do prska napumpuje a podla toho určí aká velkosť sa ti hodí najlepšie
korki ved ked nie si si istá rezom pod pazuchou a nemáš žiadny základ a bojíš sa,že tu pod prskom ti bude moc vidieť,tak dá sa aj rez bradavkou,tie jazvičky sú tiež velmi pekné a pravdupovediac najmenej viditelné zo všetkých rezov...

Luxury

inak dr. Trska mi povedal,ze oni na sale skusaju este tie silikony,ze ako to moze vyzerat,no nie je to vtipne?:)) ze nie je to striktne,ze tento je objednany,ten daju...ze ich maju pripravenych viac,hlavne co sa velkosti tyka...
robia to vsetci? :)

btw. kebz som sa ja vyznala v tych profiloch :(((