Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

ano, mala som, ale ten som mala este od gynekologa kvoli preventivke spred tristvrte roka...Ziaden sprievodny tam nebolo treba, aj vysledok mi vypisala na iny papier.

AdnavCosti

Luxury Tesi ma, ze si sa "rozhybala" :-) Ja obdivujem tie dievcata, kt. dokazu trpezlivo cakat mesiace a mesiace, ale kazdy sme iny...Ja som skor "akcny" clovek /niekedy az prilis :-))) Ja som bola na sono v Ruzinove na poliklinyke MEDILAB - v pohode, 20€, bez cakania...

maria1113

adnavcosti, ja som dnes presne dva týždne po opke a cítim sa , akoby som na žiadnej ani nebola. Len ráno pri vstávaní ma bolí b prsiach, ale už potom pohoda.

AdnavCosti

Dik, tak to spravim kompromis a stavim sa tam vo stvrtok po praci...
Maria tak to je fajn, pytam sa, lebo ja sa chystam po op zostat doma 12 dni. Nepracujem manualne, tak po takej dobe snad bude dobre.