Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

nela 111 mam vysoky profil

barbora 10 chcem sa spytat co sa stalo s nickom selavi? alebo tak nejak. bola velmi akcna na fore a mala implantaty cez bradavku, dlhe cierne vlasy. zmizli jej komenty aj galerka.

Lia86

Nela111,

Nelakaj sa, ze mam take velke prsia, to som chcela napisat, ze som objavila v Tescu mega push upky, ktore zvacsia prsia aj viac nez o cislo, takze moje prska su mensie ako v tej ruzovej, zelenej, a fialovej podprdke, xixi. Dakujem za pochvalu, ale veru, ja by som este nejake to kilecko stela dat dole:( A s tou hrudnou kostou, si sa sice pytala Zuzkas, ale ja bych chcela len podotknut, ze aj ja mam sirsiu hrudnu kost, takze prska nemam na sebe nalepene, ale pozri na foto, co urobia prsenky, medzierku mam uplne malinku...

Lia86

Nela111,

Nelakaj sa, ze mam take velke prsia, to som chcela napisat, ze som objavila v Tescu mega push upky, ktore zvacsia prsia aj viac nez o cislo, takze moje prska su mensie ako v tej ruzovej, zelenej, a fialovej podprdke, xixi. Dakujem za pochvalu, ale veru, ja by som este nejake to kilecko stela dat dole:( A s tou hrudnou kostou, si sa sice pytala Zuzkas, ale ja bych chcela len podotknut, ze aj ja mam sirsiu hrudnu kost, takze prska nemam na sebe nalepene, ale pozri na foto, co urobia prsenky, medzierku mam uplne malinku...

Lia86

Nela111,

zuzkas

ahoj nelina j asom nepísala o tej hrudnej kosti,niektorá to písala,že jej to vysvetloval myslím dr.trška a tu je link o tej mrtvej simone www.cas.sk

korki

vsetky, co ste popridavali fotky, fakt krasne prska mate... zavidim, v dobrom...

a martinka, ty sa v stredu drz, nech ti to dobre dopadne a nech si opat stastna prsatica...

korki

babule, no radsej somto tu o tej mladej nemala ani pisat. to som ani nevedela, ze tej jej mame ten doktot tak povedal. to je hrozne. len viem, ze bolakrasna a mala len sladkych 18 rokov...