Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

maria
Jasne, ze som uz davno poslala, kedze uz davno "ocumujem" a zavidim :-))) Myslim, ze niekedy v decembri som poslala livke svoje fotky, asi o dva dni mi ona poslala, co treba, ale nevytvorila mi tam album... Chcem urcite poslielat aj po, aby ostatne dievcata videli, vedeli sa zariadit, zorientovat. Mne samej to dost pomohlo...

Luxury

Mimuska - prepac ze sa pytam tolko, a ako to boli? nejak moc?:(((kolko to uz je dni?
boze, aj tak mam halusky...

Mimuska prajem, aby co naskor, hned teraz prestalo bolet !!!

Luxury

Lia 86 - :) ano ja som sa na to pytala a on mi to vysvetlil, ze my tomu hovorime, ze mame modriny a opuchy, ale ze to sa tam hromadi krv a ja reku a co potom s tou krvou, ked nema kam odtiect? a on ze urobi sa vnutri zrazenina a ja ze a co s nou? a on ze,no musi sa vstrebat....a ked on da drene, nebude opuch ani modrina a ziadna zrazenina a tak...Lia a išla si domov s tymi drenami alebo si si priplatila?
Pytala som sa aj na ten ,,udajny ukon navyse" co vraj robia doktori, kt. nedavaju drene, tak sa zasmial a povedal ze to robia aj oni a to je, ze zastavia krvacanie...ktore sa aj tak uplne nezastavi...takze uz nic proti dreniam:)

Lia86

Mimuška,

Od bolesti je dobrý Flector rapid a baby si tu chválili aj nej kvapky, len tie neviem, ako sa volajú:( Držím palčeky, aby tie bolesti už prešli. Mne moc pomohol Wobenzym, som pocítila okamžitú úľavu po prvom dni, keď som ho nasadila, len tam sa berie zo začiatku až 30 tbl denne a je drahý.

Tyshka

ja som uz aj pocula ze zvlastneho tuku:) neviem jak ale zatial o jednej zenskej som pocula ktorej to robili a je spokojna.no ja neviem keby som isla ja :D tak by mali dat tuk lebo ja take nemam:)ale tak silikonove tiez som pocula aj take aj take nazory :)

Lia86

Luxury,

Neboj, tie dreny to je nič, to zvládneš, veľmi ti pomôžu, nebolí to keď ich máš (teda budeš ubolená, ale nebudeš to vnímať že to bolí kvôli nim:), budeš pekne vidieť, ako ti z toho vyteká bordel, keď ti ich dr vytiahne, moc sa ti uľaví. Ja som po opke nemala ani opuchy ani jedinú modrinku, rýchlejšie sa ti prská zahoja, takže to nevnímaj ako niečo zlé ale len a len dobré pre teba:)

Lia86

AdnaVcosti,

Nakúp veľa ovocia, dopuj sa vitamínmi a neprípušťaj si, že by si mohla ochorieť. Taktiež tu baby písali o mede, zázvore a orechoch. Budem moc držať päste, aby sa ti tie bacily vyhli;)

Luxury

Tinda - ano ano, sizer, ale nehovoril,ze pumpuju,len ze na sale este skusaju velkost:)no ale zaujimave:)

Veronika - ja mam 167cm, 54kg,72 cm pod prsami,Dr.nameral 73cm :) ale on mi meral aj nad prsmi hrudnik a ze mam uzky, ze vacsie by mi nedaval,ze skor profil bud vysoky alebo ultra vysoky...
asi bdues mat ine prska ako ja,xixi, ides Trskovi? Baby vsetky platite u neho cca 2800€? ja som chcela zlavu :D

S tym doktorom,ze ktory ako robi suhlasim aj ja,sa mi nezadlo, ze Milenu robil Cerven...:)

Mimuska - tak ako to znasas? este boli, ked na lieky pytas? :(

Lia86

Cayman,

Počkaj na ten nákupný ošiaľ, všade budeš pozerať len podprsenky a topíky s výstrihmi:) Ja už mám teda riadnu zbierku podpiriek doma, už som si aj povedala, že už si nebudem kupovať, ale kdežeeeee=)