Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

adnavcosti
u trsku sa nemusis starat vobec o nic :) mne podla merania objednal dve podprdy a pred opkou skusal ktoru da. ani silikony neobjednavas nic. iba posles peniaze na 2ucty.

tinda

ta podprsenka je príšerná xi,po opke ti bude pekne liezť na nervy,ale neskôr bude super aj na noc a tak cez den,ked budeš doma super,ju ani dole nedaš uvidíš...
a o nu sa starať nemusíš,v tej sa už rovno zobudíš po operácií

AdnavCosti

Baby, o tu smiesnu pooperacnu podprdu sa ja nemam starat? To ma tam akoze bude cakat? Jej cena je? - inak nedala by som za nu ani cent, keby som nemusela... Je dooost špatna :-)

tinda

Adnavcosti dakujem,ja som po opke skoro 4 mesiace a ako baby píšu, sú už ako moje:)a k tým závesom, noo máme rovnaký vkus:))
luxury jednoznačne priplatiť noc odporúčam,ja som bola ešte dosť bezvládna aj na druhý den,jednoducho bola som rada,že tam môžem byť ešte dalšiu noc a pod kontrolou

Lia86

Luxury,

Síce som bola ešte ubolená, ale cestu somov som zvládla, cítila som každý kamienik na ceste, o jamách ani nehovoriac:) ešte keď som šla domov, som mamče nakázala uvariť mi vývar, strašne mi ho žiadalo, i keď vývar nejem ako je rok dlhý:) Doktor ťa na cestu pripraví, nielenže budeš oblepená tými špeciálnymi páskami, ale budeš mať aj vatu na celých prskách, potom tu podpirku a ešte elastický obväz, ktorý ti dá ráno pred cestou domov.

Luxury

Lius - myslela som si, ze bude lepsie si to priplatit..keby nieco:) a na druhy den je pohoda uz domov?

Mimuska - baby daco pisali, ze vatou si to vypodlozit, ten zips...nemas?

mimuska 85

luxury ja mam pred menzesom tak mam prsia naliate preto to viac boli,neboj zvladnes to v poho :-) atlaci ma ta podprsenka,ten zips...mam tam modrinu

Lia86

Luxury,

Ja som si zaplatila ešte jednu noc, aj so Zasuvkou sme sa zhodli, že tá je na nezaplatenie. Si pekne pod kontrolou, a dávajú ti analgetiká a antibiotiká pekne do žily, taktiež ti stále merajú teplotu a koľko ti vytieklo do tych flaštičiek, ja som tomu hovorila Gucci kabelky:) Ja bývam 100 km od BA, čiže by nemalo zmysel, aby som sa ubolená teperila domov a na druhý deň späť, to by som viac previezla ako ma stála tá noc. Fakt vrele odporúčam si tú noc tam priplatiť.