Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

korki, ja som povedala ze chcem prirodzene a nemusia byt velke, na tych anatomoch sme sa nejako zhodli obaja, on mi len potom doporucil radsej 370 namiesto 320. a cena bude 2400 aj nejake drobne
adnavcosti, dik za tip na to sono prsnikov, asi ho vyuzijem... staci tam zavolat a objednat sa? interne ti robili tiez tam ci u obvodacky?
inak mne osobne sa tiez ten rez bradavkou nepozdava, pride mi to take citlive miesto... ale znamej tiez vkladali bradavkou a jazvy jej skoro nevidno a vraj to nebolelo okolo ani citlivost bradavky sa neznizila, tak asi to je ok aj tym to pristupom
kde je adelaide tak dlho? uz sa nevieme dockat novych sprav, ze? :-)))

katka33

Lia 86,
pardon ospravedlnujem sa..."blond moment" ved to tam mas uvedene na fotke aj velkost aj znacku...len mi este prosim upresni ten profil. Ja som si to vobec nevsimla ( pri tych prsiach sa nedokazes pozerat na nic insie) A polytech...idem ho nastudovat..velmi nezname pre mna, aj ked som pocula ze na omak makke, ale neviem ani ci ich niekto iny okrem nich poziva a co su to zac. Ale vyzeraju dobre.

AdnavCosti
no ja vacsinou ochoriem ked pridem od nas zo zimy tam do tepla, logickejsie by to bolo naopak, ale v mojom svete je vzdy vsetko inak :)

katka33

Lia 86
urcite gulate a 410? Vyzeraju ako anatomicke, aspon tie gulate maju vacsinou taku vypuklejsiu tu vrchnu cast s priznanymi okruhlimi zaoblenim, ale tvoje su tvarom presne ake chcem a naozaj by som si ich od teba kupila za kolko si povies keby sa dalo. A 410 moje nervy...to ja som chcela ist na 280-max 300.410 nemozem, to by ma asi roztrhlo...ale to zalezi aj od zakladu a este ak mozem byt otravna...vysoky profil, stredny?viem o tom ze interklinik pouziva polytech ( nemam sajnu co su zac a prvy raz o nich pocujem) mas aj ty tieto ci robia aj nagory?Mne ani tak nejde o tu velkost ako skor o tvar, ale Trska naozaj robi velmi pekny tvar...

cayman

nechcela som sa k tej babe vyjadrovat-je mi neprijemne ju 'ociernovat' ale uz to tu bolo spomenute,ze brala drogy. a dokonca moj kamarat ju poznal osobne a povedal na rovinu vyraz fetacka...

tak mozno to bola pricina,v kazdom pripade vyjadrujem co som pocula a nie co viem na zaklade osobnych skusenosti-keby niekto zacal utocit na mna

tinda

luxury máš pravdu je to hrozné fakt,aj na omlazení bola jedna baba čo mala dve detičky a zomrela,ja ked som to čítala pred opkou som sa strašne zlakla,ja mám tiež syna a viem o čo je to ťažšie sa rozhodnúť,už len kvôli nemu tá zodpovednosť
korki a ku komu ideš?skús sa porozprávať s doktorom a uvidíš

Luxury

Tindus neviem, ale kazdy ma iny oraganizmus a inak veci zvlada, a ked jej raz neodporucia, tak snad nepojdem nasilu, tak ako aj tej nemke...nehovorim ze oni neboli bez viny,neoperovala by som tam, kde nemam vybavenie a licenciu, len je mi divne ze rodicia boli nejak potichu, ale mama si na to spomina a hovori, ze ani jedna ani druha strana nebola ,,cista"...

korki

nelina 27, a tebe tie anatomy a rez pod prskami navrhol hned sam doktor, alebo to bolo tvoje zelanie a on suhlasil???

a este co ta vyjdu tie anatomy aj s opkou???

tinda, ked ja neviem, ja sa bojim toho rezu cez bradavku, je tu malo bab, co to maju a vyzera to priserne cerstvo po opke, ale mas pravdu, ze potom nemusim riesit jazvy, nie je ich tam skoro vobec vidno... fakt neviem teda...

tinda

luxury myslíš,že kvôli tomu?ja poznám babu čo brala HAK a fajčí a chvalabohu nič sa jej nestalo...ktovie čo v tom bolo,podla mna oni pochybili

Luxury

Dakujem babeny za infosky:)

btw. ta mlada diecina co zomrela pri op, som citala,ze ,,zabudla povedat" ze bere HAK a fajci...vraj ju kvoli tomu nechceli vtedy inde operovat a ona to velmi chcela...asi preto jej rodicia boli tak potichu...