Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Katka33,

Ja mam vysoky profil a na sto peeero gulate:), ale tym, ze svoje prska som mala anatomickeho tvaru, sa mi to takto vyformovalo. S polytechom robi tusim Interklinik a dr. Trska, ja som maximalne spokojna, su krasne makucke, ja som na konzultacii skusala chytat Mentory a Polytechy, ale Polytechy boli na omak ovela prijemnejsie. Aj dr vravel, ze s polytechmi robi uz dlho a nemal s nimi ziadne komplikacie, ak by si sa rozhodla pre dr Trsku, vazne sa tych Polytechov nemusis bat.

Luxury

Veronika, kedy ides?

No kamoska ma 300ml,vysoky profil a anatomy a ma ich inak dost velke a podla mna, aj ona ma uzky hrudnik...ja som hned videla za ma silkace...takze mama mi hovori,ze nech na vacsich nenastojim,lebo uz tie kamoskine ze su velke :))

Luxury

Tinda - dakujem,ona vraj asi prekonala hormonalnu liecbu...mohla aj to byt pricina,aj to je zasah do organizmu...chudata deticky..

Nela111 - mne porobil dr.rozne bodky a ciarky a pomeral ma zo vsetkych stran troma pravitkami:)))

Veronika 86

Luxury
No aj mne Dr. povedal, ze mam dost uzky hrudnik..ale ci prilis to neviem..ale 330 je max pre mna..najprv mi chcel dat 300..Ja idem do Chirmedu v KE :)

Nela111

Ked pozeram tie, co mate anatomy, tak ja by som ani nespoznala, ze su to silikonove prsia. Fakt. Vyzeraju uplne prirodzene! :)

Ja by som si bradavku, teda dvorec rezat nedalaaaa! Ale ja to mam extra citlive, ja nemam rada ani ked sa mi bradaviek partner dotyka.. Si neviem predstavit ako znesiem kojenieee... :-/

Uz som sa to raz pytala, ako zistim (alebo teda doktor) sirku hrudnika? Co dava do pomeru? Alebo sa na zenu len pozrie a hned vidi, ze ta ma uzky hrudnik, ta siroky, ta stredny? :)

tinda

cayman ja už som počula rôzne varianty,dokonca,že poslala na predoperačné svoju kamarátku za seba...ono to už sú potom také dedukcie a kde je pravda,to už sa nikto nedozvie,riziko tam je vždy a s tým ideme všetky do toho...
katka lia má vysoký profil ako mi všetky väčšinou od Tršku