Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

www.youtube.com okolo 2. minuty to je "zaujimave"

ceny aj kvalita u nas sa mi zdaju uplne v poriadku...ked porovnam Nemecko - kvalita ta ista, ale ceny medzi 5000-70000 €, tak to mozeme byt vdacne za nasich "smiesnych" 2500...

AdnavCosti

Nelina27
U nich len sono - Medilab /c.t. na nete, objednaju na rano medzi 7.00-7.30/ Predoperacne si vybavujem cez gynekologa - zabila som dve muchy jednou ranou, aj preventivku, aj som odniesla vysledky zo sono, spravil mi odbery a dal vymenny listok k internistovi. Svoju obvodnu do toho vobec netaham, pravda je taka, ze som u nej bola mozno pred 5 rokmi...ani neviem, ci este zije ;)))
adalaide kde si? ako bolo? co povedal?

Flow333

Ahoj baby. Tak môj problém stále pretrváva. A to som 3 mesiace po opke. Som myslela že sa to upraví ale asi nie. Jeden prsnik je vyššie ako druhý. No čo. Vidno že je úplne inde vlozeny. Som zvedava ako sa k tomu DR postaví. Verím že to bude bezplatne, lebo ja za to nemôžem. A že som mala miernu asymetriu tak videla som aj horšie prsia a po opke boli krásne. Za mesiac idem na kontrolu. Som zvedava čo mi povie.

Luxury

Tak tak ako pise Lia, lah stoj ruky hore dole mackanie vypocty:))zaver bol ze implos tam zmestim:) nastastie aj elasticitu mam dobru,len daco ze mam tuhe zlazy v jedno prsku,to neviem co ma byt:)
hovoril,ze ked sa rozhodnem,tak ze este pridem a doladime detaily ohladom implosov a ze este porozmysla a tak...ze on to objednava cca 2t pred OP
je drahsi, ale myslim si ze v tomto pripade nie je cena rozhodujuca a zas nie je az tak velmi drahy, viem ze baby platili za prsia aj 150tis.

Veronika - ano u Trsku, no maj je tu co nevidet :)
Ja sa mu mam ozvat tento tyzden,vyzera to tak ze ja pojdem april, zaciatok /to mam po kramoch akurat a aj po FY/ :))

Veronika 86

Luxury

Ja idem az koncom maja, kedze som mimo SR :(
No je to asi dost individualne, lebo ja som tiez videla dievcata co mali podobne miery ako ja a mali aj 350ml a nevyzeralo to tak hrozne..Takze doktor fakt musi lepsie vediet..No teda dufam, ze to umelo na mne nebude vyzerat :) Ty si bola u Trsku na konzultacke?

korki

nelina27, tak fajn, ze ste sa pekne dohodli. ved uvidime, co mne navrhne. ale je rozdiel, aky mas zaklad ty a aky ja. pri mne by sa ten rez pod prskom neschoval, mozno pri anatomoch ano.. ved uvidime

korki

ahojte
no babule v piatok idem k dr. cervenovi na konzultacku, tak mi este zhrnte, co sa ho mam spytat... na tie lymfaticke pri reze pazuchov? na tie dreny, ze preco nedava? a co este take?

a mozete mi poedat, ako u neho prebieha konzultacia??? vyzleciem sa a bude ma aj kreslit???

Lia86

Nela111,

Ako pise Luxury, aj mna dr skoro hodinu len meral, pokreslil, zo vsetkych stran pomeral, ruky som davala do roznych vysok a pak asi daco pocital...aj v lahu a meral aj elasticitu koze.

Lia86

Nela111,

Ako pise Luxury, aj mna dr skoro hodinu len meral, pokreslil, zo vsetkych stran pomeral, ruky som davala do roznych vysok a pak asi daco pocital...aj v lahu a meral aj elasticitu koze.