Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sloniik

Flow, máš pravdu, prska si si nedala robiť preto, aby si niečo maskovala! Hovoríš mi z duše. Niekedy sa dá stretnúť s názorom, že nevadí, hlavná vec, že to vyzerá lepšie ako pred operáciou...Ak sa to dá riešiť, nech sa rieši.Držím ti veľmi päste!

Nelina27

Nela111, asi budu smerodajne na sirku hrudnika asi cm pod prsiami, si myslim... ked som bola na konzultaceke u Racza, tak ma tiez trochu pokreslil a meral pravitkom asi 5 minut a daco si zapisoval a poratal, vyslo mu 320 anatom. Potom u Cervena, len som sa vyzliekla, kukol na mna, z fleku zahlasil ze 320 ml mozme dat ale ze lepsie bude 370, keby som velmi chcela tak aj viac. Potom mi len trochu pochytal prsia, asi skusal penvost koze a zmeral obvod pod prsiami, dal mi vzorky implosov do ruky a prilozili sme tu 320 aj 370 k mojim prsiam v zrkadle a dohodli sme sa na 370 definitivne:-)
korki, tak budem zvedava ako v piatok dopadnes, ja od zajtra do nedele nebudem mat pristup k netu ale potom si vas precitam

Flow333

Pofotim sa večer dievčatá. Vidno to. A hlavne vo vystrihu. Ale to riešim push upkou. Ale nie preto som si dávala robiť prsia aby som niečo maskovala.

Flow333

Luxury
DR magdo chirmed ke. Ja som spokojná. Prístup, všetko super. Len sa trocha smykol. On to videl už aj na kontrole na 6 týždňov, čiže vie o tom. Tak verím že mi to opravia. Ale to pôjdem až v zime. Na leto nie.

Flow333

Ahoj baby. Tak môj problém stále pretrváva. A to som 3 mesiace po opke. Som myslela že sa to upraví ale asi nie. Jeden prsnik je vyššie ako druhý. No čo. Vidno že je úplne inde vlozeny. Som zvedava ako sa k tomu DR postaví. Verím že to bude bezplatne, lebo ja za to nemôžem. A že som mala miernu asymetriu tak videla som aj horšie prsia a po opke boli krásne. Za mesiac idem na kontrolu. Som zvedava čo mi povie.