Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

ahoj flow.ty si u koho bola?ani ja ich nemám rovnaké a tiež si vidím,že niesu rovanko vložené implantáty,lebo jeden mám do boku a nižšie,ale ja mám kontrolu až po roku.pravé prso ma dosť aj pobolieva,tak neviem či to je ešte normálne 4 mesiace od opky,alebo sa niečo deje:-(bolesť cítim po námahe,po cvičení a ráno keď sa zobudím-je to také pichanie a trošku rezanie.bay čo ste dlhšie po,mali ste také niečo?lavé prso mám v pohode,vôbec necítim že ho mám,len pravé ma bolí.

Flow333

Mária
tak pozerala som rozmery implantatov a 560ml sú o pól cm širšie a pól cm vyššie. Čiže určite 600 nie je na mna moc. Veď teraz ani nevidno že mám implose v rolaku. A keď chcem bomby do vystrihu dávam push up. To by som potom nemusela. A boli by aj pri sebe viac.

ilaria

AdnavCosti
dobry prispevok, ten doktor si spravil dobru reklamu ze jej to spravil zadarmo... to sa tak casto nestava. Inak v tom svetriku nebolo vidiet ze by mala Dcka. Este v nakroze a uz si ich obzerala ani o tom nevedela :-)))
Flow
ved preto si sla na plastiku aby si nemusela nic skyvat a maskovat, to ti musi uznat.

maria1113

flow aj ja ti držím palce. Presne som sa ťa aj chcela spýtať na to, či si odrazu nedáš väčšie impl., neviem za akú dlhú dobu sa môže robiť reoperácia, ale niekde som čítala, že za tri mesiace, tak to by si už mohla v pohode. Koľko by si si dala , tých 600ml, ako si spomínala ?

Flow333

Mária
on mi aj povedal že keby mi to vadilo, tak má zreoperuje. Len verím že zadarmo. Ešte by som sa s ním popripade dohodla že by sme vymenili implose za väčšie. Tie by som si zaplatila. Ešte tých 1000€ by som naskrabala