Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

ahojte,
doobeda som volala s martinkou a mal by ju zoperovať o 12h, takže už má určite po..:-) má mi zavolať čo a ako keď sa zobudí, tak vám dám hneď vedieť ako sa cíti..

Luxury

Zuzkas - volala si doktorovi kvoli tomu boleniu? ved nech ta pozrie ci je to ok, ci ako to funguje? podla mna by nemalo nic boliet, nie?

Katka33 - neviem kde prijme teba ci v SNOP alebo v Ruz.nemocnici, ja som dobehla do nemocnice...

korki

flow, tak drzime palce. dufam, ze to uzna a urobi bezplatne... myslim, ze by si urobil velmi zlu reklamu, keby nie...

aj mondan sa bala, ze co po roku na to doktor a vidis, uplne v pohode a bezplatne ide na reopku...

nelina, dik, veru aj ja som zvedava... neviem sa dockat uz piatka... papa

Flow333

Zuzkas
tak v papieroch mám napísané, že kvôli asymetrii je ľavý vkladany nižšie. A pritom je vyššie a ten čo bol viac nižšie je nižšie len je väčší. Čiže sú tak ako boli len väčšie a ak to preto viac vidno. On hneď na stehoch pozeral že je tam rozdiel, že treba počkať ako sa to usadi a pod. A že keby mi to vadilo že zoperujeme. Ale o cene reč nebola. Tak verím že bezplatne.
Veronika
ja mám z neho dobrý dojem. Milý, odborník, asi 5 pŕs som videla od neho na kamoskach a krása. No tiež je to len človek. Čiže keď má zoperuje plne mu verím

katka33

Luxury,
prosim ta ty si bola vcera na konzultacii u Dr. Trsku. Ja mu mam zavolat zajtra a da mi termin...len prosim ta, kde ho najdem, ako si tam isla, nechce sa mi ist autom zase, len v utorok som prisla a zase ist po tej dialnici 4 hodiny tam aj spat...rada by som sla vlakom. Tak az sa tam vyznas ako trafim z vlakovej stanice do ruzinova k nemu? Pardon, ospravedlnujem sa za moju negramotnost, ale ja viem kde je v Bratislave US ambasy, opera a hrad...hamba, moje hlavne mesto, ale ja BA vobec nemusim.Dakujem...

Veronika 86

Flow,

myslis si, ze je to preto lebo mas asymetriu alebo to bola vyslovene doktorova chyba? Aky si mala inac dojem z Dr. Magda? Mna bude tiez asi on operovat.