Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

martinke som volala tak pol hod dozadu a este bola unavena, nevladala velmi rozpravat, ved ona sa urcite zajtra ozve. podstatne je, ze to ma za sebou a coskoro sa bude tesit z opravenych prsiek...

Luxury

Mondan, ako sa ma martinka?

Neviete nieco o Silviklh? pisala ze ide na op, ze ako dopadla?

adelaide a mimuska, ako pokracujete? vsetko v poriadku?

Flow333

Adnavcosti
ono sú pekne. Len mierne asymetricke:-))) ale dám to do poriadku. Ono ten opuch veľmi nevidno. Celé sa tak zmensovali a zmensovali. :-) večer pofotim a poslem

AdnavCosti

Flow
dik za upresnenie, ono to dost metie podla fotiek - aj tvoje v galerke /velmi pekne, pacia sa mi aj tvoje bradavky
:-) / nevyzeraju na fotke po 5 tyzdnoch nejak opuchnute...

Flow333

Adnavcosti

ja som odpuchala skoro 8 týždňov. Tesne po sa mi nezdali veľké. A teraz mám pocit že zmizli:-) takze po 2 tt sa ešte asi Márii upravia

AdnavCosti

lubs
Tak s tym Parndorfom vydrz, pojdeme spolu :-)))

Maria
Ty si si uz nieco nove skusala? Po dvoch tyzdnoch je uz tvoja velkost relativne konecna?

zuzi16

Nelina27

V prvom rade dakujem za odpoved a fuuuha je drahší až o 800€? no to je dosť, hmm...

a PK myslíš v Pezinku ten inštitút a operovať bude dr.Černen? ak ano, ja som mu volala a že na konzultačku musím až do BB a operovať bude v Pezinku aa kontroly zasa v BB...som z Malaciek a BB sa mi zdá dooosť daleko,hmm...a kolko ta vyjdu v tom Pezimku???

ja idem už zajtra na konzultačku a strááášn e som zvedavá....:o)