Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

flow
joj skoda tej asymetrie, lebo inak sa ti velmi pekne usadili, nadobudli pekny prirodzeny vzhlad...a ja si myslim ze ich mas dost velke, nespekuluj s velkostou
sloniik
nepises kt. doktor ta robil, pekna praca..

adelaide

baby som tu, maria vidim tvoj prispevok na mna teraz tak hned pisem :o)
vobec som necitala..az ked si najdem cas.
strucne len, stichy mam vybrate, jeden implantat sme posunuli, kedze bol trochu nizsie, to som uz spominala..teraz sa o jedno prso staram podliepanim paskou+ ten pas mam pod prsom nech ho podopiera a o druhe zas inak....no, verim ze to bude dobre !!
ale nemam tie krasne ukazkove prsia zadarmo a hned po 10 dnoch ako niektore stasteny...ale inak ok..ozvem sa neskor pa

AdnavCosti

Bavili sme sa minule o tyc ranach a jazvach - tak dnes som niekde citala, ze obycajny vitamin E z lekarne /je v takych tobolkach/, vytlacit ten olejcek zvnutra a natierat sa da aj na chrasticku, tak po 10 dnoch po opke. Neskusali ste?

maria1113

adnavcosti, flow, nie, ešte som si nekupovala podprdy, len som si skúsila jednu B-ečkovú, či mi bude malá a bola som spokojná, tak to odhadujem, že by som mohla mať taký C košík. Ja by som bola rada, keby zostali také , aké sú teraz.